Unveiled: Tesla Model 3 'Highland' Spotted Undergoing Tests in the U.S.

Zbuluar: Tesla Model 3 'Highland' u ndoq duke iu nënshtruar testeve në SHBA.

Një variant Tesla Model 3 i njohur si "Highland" u pa së fundmi duke iu nënshtruar testimit në Shtetet e Bashkuara, veçanërisht pa asnjë mbulesë kamuflimi. Kjo siguroi një pamje të qartë të parakolpëve të përparmë dhe të pasmë, një pamje mjaft e pazakontë.

Ndërsa Tesla ka prezantuar tashmë Model 3 Highland në tregjet në të gjithë Azinë, Evropën dhe pjesë të Lindjes së Mesme, ajo ende nuk ka arritur të arrijë klientët në Shtetet e Bashkuara. Duke pasur parasysh modifikimet e bëra në Model 3 me këtë version Highland, është e mundur që prodhuesi i automjeteve është në pritje të miratimit nga EPA dhe NHTSA për automjetin, gjë që do të shpjegonte testimin në rrugë që po vëzhgojmë - një model që kemi parë me lëshimet e afërta të automjeteve, të tilla si Cybertruck.

Ky model specifik 3 Highland u pa në autostradën 280 në Kaliforni, i pozicionuar midis San Franciskos dhe San Jose. Veçanërisht, automjeti është i pajisur me targa të prodhuesit, gjë që tregon se me të vërtetë po i nënshtrohet testimit nga Tesla.

Për më tepër, dizajni i këtij Modeli 3 Highland duket të jetë në përputhje me versionin e lançuar në Hemisferën Lindore.

Sa i përket daljes në SHBA të Model 3 Highland, Tesla i ka mbajtur detajet relativisht afër gjoksit. Kanë qarkulluar afate të ndryshme kohore të spekuluara për lëshimin e automjetit, me fillimin e vitit 2023 që është një nga vlerësimet më të njohura. Megjithatë, Tesla nuk ka dhënë ende ndonjë indikacion përfundimtar në lidhje me ardhjen e saj në tregun e SHBA.

Gjatë thirrjes së fitimeve të Tesla në tremujorin e tretë në tetor, një investitor me pakicë pyeti për afatin kohor të pritshëm për prezantimin e Model 3 Highland në SHBA.

Shefi i Marrëdhënieve me Investitorët e Tesla, Martin Viecha, tha:

"Unë thjesht doja të adresoja se, për fat të keq, ne nuk u përgjigjemi pyetjeve dhe orarit të produktit në thirrjen e fitimeve."

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Eletrek.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.