Videos depict Tesla Cybertrucks facing challenges when driving off-road.

Videot përshkruajnë Tesla Cybertrucks duke u përballur me sfida kur lëvizin jashtë rrugës.

Pas viteve të vonesave, Tesla Cybertruck filloi dërgesat e zgjedhura më 30 nëntor. Tani që konsumatorët kanë marrë në dorë këta kamionë elektrikë, pamjet e performancave të tyre jashtë rrugës janë shfaqur në internet, duke portretizuar aftësi më pak se yjore.

Cybertruck, i cili mburret me specifika mbresëlënëse në letër, duhet të shkëlqejë jashtë rrugës me lëvizjen e tij me të gjitha rrotat, motorët e fuqishëm, pezullimin ajror të rregullueshëm dhe distancën e konsiderueshme nga toka. Pavarësisht nga përmasat e saj të konsiderueshme, Tesla inkorporoi një sistem drejtimi me katër rrota për të rritur manovrimin. Megjithatë, pamjet fillestare në platformat e mediave sociale sugjerojnë të kundërtën.

Në një video të TikTok, një grup shoferësh Cybertruck luftuan me kalimin e hapur të një shtegu dheu, duke kërkuar manovra të shumta mbrapsht për të lundruar. Sistemi timon pas tel i kamionit mund të ketë kontribuar në këtë sfidë, ose mund të jetë thjesht një rast i vozitjes jashtë rrugës pa përvojë.

Një tjetër klip viral në Instagram shfaqi një Cybertruck duke u përballur me vështirësi në një kodër me dëborë, gjoja për shkak të problemeve të softuerit që ndikojnë në diferencialin e kyçjes elektro-mekanike. Kamioni, i cili peshonte mbi 6600 lbs, luftoi për t'u ngjitur dhe kërkoi ndihmë, duke nënvizuar shqetësimet për performancën e tij jashtë rrugës, veçanërisht me gomat e papërshtatshme.

Ndërsa mbrojtja e Teslës duke përmendur pajisje të papërshtatshme ose drejtimin e papërvojë është e besueshme , të dëshmosh se si tërhiqet përpjetë nga një Ford nuk është një shenjë e mirë për imazhin e tij. Për më tepër, prototipit i mungonin pikat e duhura të rikuperimit, gjë që bëri që ai të tërhiqej nga pezullimi i tij, duke i stresuar potencialisht këta komponentë.

Këto video nuk e cilësojnë domosdoshmërisht Cybertruck si një fuoristradë të paaftë; ata thjesht mund të theksojnë nevojën për trajtim me përvojë jashtë rrugës. Eksplorimi i aftësive të tij nën drejtime të aftë jashtë rrugës mund të sigurojë një pamje më të qartë të potencialit të tij të vërtetë në terrene të thyer.

 

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Disku.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.