"Tesla Unveils Experience Hub in Malaysia, Unleashes Enhanced Model 3"

"Tesla zbulon qendrën e përvojës në Malajzi, lëshon Modelin e përmirësuar 3"

  • Tesla zgjeron gjurmën në Malajzi me Qendrën e Re të Përvojës
  • Modeli i rinovuar 3 merr skenën qendrore në zbulimin e madh
  • Plani ambicioz i Tesla-s: 12 superngarkues shtesë për të përmirësuar rrjetin e karikimit në Malajzi

Tesla debuton modelin 3 të përmirësuar në Malajzi, porositë janë të hapura për dërgesat e tremujorit të katërt
Tesla prezantoi sedanin e saj elektrik Model 3 të përmirësuar të enjten në Malajzi, me dërgesat fillestare të planifikuara për këtë tremujor. Kjo ofertë e fundit, e zbuluar në fillim të shtatorit, ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme nga konsumatorët globalë. Dërgesa inauguruese e Modelit 3 të përmirësuar së fundmi mbërriti në Evropë, duke paralajmëruar dërgesa të afërta. Ndërsa detajet e dërgesave fillestare mbeten të pazbuluara, automjeti i parë në pronësi të klientit u pa në rrugët izraelite.

Tesla Launches Experience Center in Malaysia, Introduces Updated Model 3

Tesla inauguron Qendrën e Eksperiencës në Pavilion Damansara Heights, që përfshin 3,000 metra katrorë, për t'u kujdesur për komunitetet e Bangsar dhe Damansara Heights. Qendra do të shfaqë një sërë ofertash Tesla, duke përfshirë Modelin 3 dhe Modelin Y, së bashku me zgjidhje të ndryshme tarifimi dhe mallra të kompanisë. Hapja madhështore u kryesua nga Ministri i Zhvillimit të Pushtetit Lokal Nga Kor Ming dhe drejtoresha rajonale e Teslës, Isabel Fan.

"Hyrja e Teslës në Malajzi qëndron si një votë besimi në potencialin e vendit tonë si porta e Azisë Juglindore."

"Ne u bëjmë një ftesë të hapur të gjithë prodhuesve të makinave elektrike, përfshirë Tesla, që jo vetëm të krijojnë ekspozita në Malajzi, por gjithashtu të konsiderojnë fillimin e fabrikave të tyre prodhuese këtu."

Me zbulimin e Modelit 3 të përmirësuar, Drejtori rajonal i Tesla njoftoi synimet e kompanisë për të zgjeruar rrjetin Supercharger në Malajzi. Aktualisht, dy stacione janë funksionale, të vendosura në Pavillion Kuala Lumpur dhe Sunway Big Box, Johor.

"Ne kemi plane për stacione shtesë. Objektivi ynë është të nxisim lidhjen brenda vendit dhe rajonit më të gjerë, duke lehtësuar kryqëzimin pa probleme -udhëtimi në kufi nga Singapori në Malajzi," tha Fan.

Tesla synon të vendosë stacione Supercharger në 12 vende të ndryshme në mbarë vendin. Midis tyre, pesë do të vendosen në Luginën Klang, dy në rajonin verior të Gadishullit të Malajzisë dhe dy në rajonin jugor.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.