Tesla Unveils Intriguing Overnight Update to Online Configurator - Anticipating a Surge in Orders

Tesla zbulon përditësimin intrigues brenda natës për konfiguruesin në internet - duke parashikuar një rritje të porosive

Ndryshime emocionuese për blerësit kanadezë të Teslës: Rënie e ndjeshme e çmimit për Modelin Y

Në një lëvizje befasuese brenda natës, Tesla ka bërë rregullime thelbësore në konfiguruesin e automjeteve në internet për Modelin e saj Y në Kanada. Siç raportohet nga Electrek, të dy modelet bazë Model Y RWD dhe Model Y AWD kanë dëshmuar një ulje të dukshme në çmimet e tyre të blerjes. Modeli Y RWD tani është i disponueshëm për 53,990 dollarë kanadezë, ndërsa Modeli Y AWD është renditur me 63,990 dollarë.

Duke shtuar joshjen, ulja në variantin AWD e ka bërë atë të drejtë për një zbritje bujare prej 12,000 dollarë nëse blihet në Quebec, ku vetëm automjetet me vlerë nën 65,000 dollarë kualifikohen për zbritjen provinciale. Në rajonet anembanë Kanadasë, entuziastët e automjeteve elektrike mund të përfitojnë gjithashtu nga një zbritje kombëtare prej 5,000 dollarësh, me stimuj shtesë të ofruara nga provinca të ndryshme, duke paraqitur një mundësi për kursime të konsiderueshme në kosto.

Në Quebec në veçanti, mundësia e blerjes së një Modeli Tesla Y për aq pak sa 42,000 dollarë CAD ka gjeneruar interes të konsiderueshëm, sipas Electrek. Ky rregullim strategjik i çmimeve është gati të katalizojë një rritje të shitjeve, duke adresuar një shqetësim të përbashkët midis blerësve potencialë të automjeteve elektrike - koston fillestare.

Rëndësia e këtyre stimujve financiarë shtrihet përtej përballueshmërisë individuale, duke u përafruar me përpjekjet globale për të luftuar ndryshimi i klimës. Transporti, i identifikuar si kontribuesi më i madh në ndotjen e ngrohjes së planetit në vitin 2021 nga Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të Shteteve të Bashkuara, nënvizon rëndësinë e kalimit në alternativa më të pastra. Automjetet elektrike, të tilla si Tesla Model Y, luajnë një rol kyç në reduktimin e emetimeve të gazrave të gazit, duke kontribuar në një të ardhme më të qëndrueshme dhe të ndërgjegjshme për mjedisin.

Ndërsa klientët peshojnë opsionet e tyre, pritet disponueshmëria e automjeteve elektrike më të përballueshme për të përshpejtuar miratimin e zgjidhjeve më të pastra të transportit, në përputhje me përpjekjet më të gjera për të zbutur ndikimin e ndotjes së automjeteve në klimën e ngrohjes.

 

--------Artikulli i shkëputur nga The Cool Down.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.