Tesla unveils exclusive video showcasing new Cybertruck off-roading app debut

Tesla zbulon një video ekskluzive që tregon debutimin e aplikacionit të ri Cybertruck jashtë rrugës

Tesla po përgatitet të prezantojë një grup të ri funksionesh jashtë rrugës për Cybertruck, siç u zbulua në një video ekskluzive të ndarë fundjavën e kaluar.

Përmirësimet e ardhshme jashtë rrugës për Tesla Cybertruck u shfaqën në një video ekskluzive të publikuar nga Top Gear të dielën. Këto shtesa pritet të përfshijnë funksionalitete të reja të tilla si mënyrat e zgjeruara jashtë rrugës, aksesi në rregullimet e hapit dhe këndit, kontrollet për diferencialet e kyçjes së përparme dhe të pasme dhe më shumë.

Videoja përshkruan si një Cybertruck ashtu edhe një Rivian R1T në Luginën e Johnson, Kaliforni, duke iu nënshtruar testeve për të përcaktuar efektivitetin e kamionit të Teslës në skenarët jashtë rrugës. Të dy kamionët elektrikë janë parë duke iu nënshtruar katër testeve të dallueshme jashtë rrugës: një zvarritje shkëmbi, një test "hup", një kërcim dhe një zvarritje dune rëre, me Cybertruck që përdor disa nga veçoritë e reja të prezantuara.

Mundësitë më të fundit jashtë rrugës përfshijnë katër mënyra të dallueshme të terrenit: të gjithanshme, shkëmb, zhavorr/borë e thellë dhe rërë. Për më tepër, softueri i lejon drejtuesit të kalojnë ndërmjet aktivizimit të të gjitha bllokimeve diferenciale, vetëm bllokimit të pasmë, ose çaktivizimit të plotë të tyre.

Më poshtë, mund të lundroni nëpër disa nga menytë për të eksploruar veçoritë e reja jashtë rrugës të Cybertruck.

Cybertruck është shfaqur në demonstrata të shumta jashtë rrugës përpara lëshimit të tij në nëntor, me Tesla-n me sa duket duke i dhënë përparësi aftësive të tij jashtë rrugës. Ndërsa Cybertruck është përballur me kritika për tërheqjen e vëmendjes gjatë testeve jashtë rrugës që dukej se hasnin vështirësi, disa kanë sugjeruar se këto raste ishin rezultat i shoferëve të papërvojë jashtë rrugës.

Të tjerë mund të theksojnë se Tesla nuk kishte megjithatë janë zbatuar plotësisht të gjitha veçoritë jashtë rrugës për Cybertruck, siç tregohet nga publikimi i ardhshëm i veçorive. Për më tepër, videoja tregon shiritin e shumëpritur të dritës Cybertruck të pozicionuar mbi xhamin e përparmë të automjetit.

Në përgjigje të lajmit të shpërndarë në X nga reporteri Sawyer Merritt, inxhinieri i Tesla Cybertruck Wes Morrill diskutoi gjithashtu veçoritë jashtë rrugës, duke lënë të kuptohet në mundësinë e edhe më shumë veçorive në publikimin e ardhshëm përtej asaj që zbulon video. Koha e lëshimit të veçorive të reja jashtë rrugës mbetet e paqartë, por Morrill siguron se shënimet e detajuara të lëshimit për përditësimin së shpejti do të bëhen publike.

Këtu si vijon është video nga ekipi i Top Gear:

Artikulli është shkëputur nga Teslarati.
Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.