Tesla unveils order configuration for the 'Foundation Series' Cybertruck

Tesla zbulon konfigurimin e porosive për Cybertruck 'Foundation Series'

Tesla ka zbuluar konfigurimin e porosisë për Cybertruck-in e saj ekskluziv "Foundation Series". Gjatë fundjavës, u shfaq një video që shfaq këtë konfigurues.

Pas ftesës së fundit dërguar mbajtësve të rezervimeve specifike për serinë e themelimit Cybertruck, disa individë kanë konfirmuar se kanë bërë porositë e tyre. Njëri prej tyre, Omar nga Whole Mars Catalog, ndau një video duke paraqitur konfigurimin e porosisë së Cybertruck të shtunën e kaluar.

Videoja udhëzon shikuesit përmes procesit të porositjes, duke filluar me emailin e ftesës të dërguar të mërkurën. Ai thekson versionin me dy motorë, me të gjitha rrotat (AWD) që fillon nga 99,990 dollarë dhe veshjen me tri motorë Cyberbeast me çmim 119,990 dollarë.

Tesla po i jep përparësi dërgesave të Cybertruck në Kaliforni dhe Teksas. Ndërsa dritarja e parashikuar e dorëzimit për versionin me dy motorë shtrihet nga ky muaj deri në mars 2024, dekorimi me tre motorë Cyberbeast tregon një dorëzim të vlerësuar në fillim të vitit 2024. Banorët nga shtetet e tjera mund të presin akses në kamion në vitin 2024.
<. t1>Konfiguratori përshkruan veçori të tilla si sistemi steer-by-wire i Cybertruck, hapësira e tij mbresëlënëse nga toka dhe pezullimi, dhe një zgjatues opsional i rrezes që mund të shtohet në shtratin e kamionit, duke rritur rrezen e vlerësuar në afërsisht 470 milje për karikim. Megjithëse zgjeruesi i diapazonit nuk është aktualisht i disponueshëm, prodhimi është planifikuar të fillojë në fund të vitit 2024.

Përshkrimi i detajuar i videos 19-minutëshe mbulon veçori shtesë të Tesla Cybertruck, duke përfshirë funksionin Powershare dhe integrimin e Vetë-Plotë Driving (FSD) beta.

Më poshtë, do të gjeni dallimet fillestare midis serisë së themelimit Cyberbeast dhe modeleve me dy motorë, së bashku me përfshirjet e specifikuara për çdo porosi të Serisë së Fondacionit siç theksohet në konfigurues:

Cybertruck me dy motorë
* me dy motorë, AWD
* Gama e vlerësuar 318 milje
* Gama e vlerësuar 340 milje me goma për të gjitha sezonet (e disponueshme në 2024)
* 4,1 sekonda 0-60 mph
* 112 mph shpejtësi maksimale
* 600 kuaj fuqi
* 7,435 lb-ft çift rrotullues
* 11,000 paund kapacitet tërheqës

Cyberbeast Tri-Motor Cybertruck
* Tri-motor, AWD
* Gama e vlerësuar 301 milje me goma për të gjithë terrenin
* Gama e vlerësuar 320 milje me goma për të gjitha sezonet (e disponueshme në 2024)
* 2,6 sekonda 0-60 mph
* 130 mph shpejtësia maksimale
* 845 kuaj fuqi
* 10,296 lb-ft çift rrotullues
* 11,000 paund kapacitet tërheqës<>

t15>Përfshirë me Cybertruck të Serisë së Fondacionit
* Konfigurim me botim të kufizuar
* Distinktivi i Serisë së Fundit me gdhendje me lazer
* Grafika e kabinës së Serisë Fund
* Rrota Cyber ​​20 inç me 35 inç goma
* Dekor i bardhë
* Shiriti me dritë jashtë rrugës
* Aksesorë premium
* Rezervimi i shtëpisë Powershare
* Lidhësi celular Powershare
* Aftësia beta e plotë vetë-Driving
* Lidhja premium gjatë gjithë jetës

Mund ta shikoni videon e plotë të Katalogut të Marsit në YouTube më poshtë.

Disa individë vunë re një klauzolë njëvjeçare "pa rishitje" brenda marrëveshjes së porosisë Cybertruck, e cila fillimisht u shfaq në manualet e pronarëve të automjeteve të tjera Tesla muajin e kaluar nën seksionin e titulluar "Vetëm për Cybertruck". Pas zbulimit të kësaj klauzole, paragrafi specifik u hoq në mënyrë diskrete nga manualet e pronarit, duke nxitur spekulime në lidhje me zbatueshmërinë e tij për pronarët e Cybertruck.

Aktualisht, dispozita e mos-rishitjes është e dukshme në konfiguruesin e porosisë Cybertruck të Tesla, duke treguar se Përpjekja për të rishitur automjetet brenda një viti mund të rezultojë në gjoba të mundshme ligjore deri në 50,000 dollarë.

Cilat janë njohuritë tuaja për këtë çështje? Mirë se vini të ndani mendimet tuaja me ne për komentet si më poshtë~

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.