Tesla Unveils 7 Stylish OEM Wraps for Model Y and Model 3

Tesla zbulon 7 mbështjellës elegant OEM për Modelin Y dhe Modelin 3

Tesla ka prezantuar së fundmi një shërbim të ri në dyqanin e saj online — duke ofruar mbështjellës automjetesh OEM për sedanin elektrik Model 3 dhe Model Y SUV.

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Këto mbështjellje ekskluzive për Modelin Y dhe Model 3 të Tesla-s janë aktualisht të aksesueshme vetëm në qendrat e shërbimit West Covina dhe Carlsbad Tesla në Kaliforni.

Tesla ofron një përzgjedhje prej shtatë ngjyra të paracaktuara për mbështjelljet Model 3/Y, me çmime që variojnë nga 7,500 deri në 8,000 dollarë, në varësi të ngjyrës së zgjedhur. Kjo kosto përfshin si materialin ashtu edhe instalimin.

Ngjyrat e disponueshme për mbështjellësit Model Y/3, së bashku me kostot e tyre përkatëse, janë si më poshtë:

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Përshkrimi zyrtar i mbështjellësve Tesla në faqen e tyre të dyqanit të pjesëve dhe aksesorëve thotë:

"Përmirësoni Modelin tuaj 3 ose Modelin Y me mbështjellëset tona premium me ngjyra, ekskluzivisht të disponueshme përmes Tesla, me shtatë ngjyra të veçanta, ky film me bazë uretani vetë-riparues mbron bojën e poshtme nga gërvishtjet, gërvishtjet dhe rrotullimet.

"Çmimi i blerjes mbulon si materialin ashtu edhe instalimin. Aktualisht, qendrat pjesëmarrëse të shërbimit të Tesla janë të vendosura në West Covina, CA dhe Carlsbad, CA.

"Shënim: Në përputhje me automjetet Model 3 dhe Model Y 2023+. Për të bërë një blerje, sigurohuni që keni versionin e aplikacionit Tesla 4.23.0 ose më i ri."

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Personalisht, më duket mbështjellja Glacier Blue (foto më lart) më tërheqëse në mesin e shtatë ngjyrave të ofruara si për Modelin 3 ashtu edhe për Modelin Y. Ai sjell kujtime të prototipave të hershëm të Modelit 3 dhe disa modele të rralla Silver 3 nga periudha fillestare e lançimit. Tesla e ndërpreu ngjyrën Silver menjëherë pas lëshimit.

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Forest Green është i preferuari im i dytë. Mbulesa Crimson Red u përshtatet atyre që kanë dëshiruar gjithmonë një Tesla të kuqe të gjallë, por janë vendosur për një ngjyrë tjetër. Megjithatë, ajo vjen me një çmim premium - 2,000 dollarë për ngjyrën e kuqe Multi-Coat dhe 8,000 dollarë për mbështjellësin Crimson Red. Megjithatë, për mendimin tim, mbështjellja e tejkalon ndjeshëm punën e bojës.

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Tesla Offers Model Y & Model 3 OEM Wraps In 7 Colors

Vlen të përmendet se ofrimi i mbështjelljeve zyrtare nga Tesla nuk është një koncept i ri. Prodhuesi i automjeteve e prezantoi për herë të parë këtë shërbim në Kinë në vitin 2020. Tani, Tesla po teston ujërat me qendra të zgjedhura shërbimi dhe nëse këto mbështjellje fitojnë popullaritet brenda komunitetit të Tesla, kompania mund ta shtrijë këtë ofertë në pjesë të tjera të Amerikës së Veriut.

Në muajt e fundit, Tesla Cybertruck është parë me fasha të ndryshme në Kaliforni. Ka shumë të ngjarë që Tesla të sigurojë përfundimet zyrtare të Cybertruck ndërsa përgatitet për dërgesat dhe lëshon konfiguruesin e saj në internet.

 

---------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Reuters.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.