Tesla Extends an Invitation to Prospective Buyers for Test Drives of the Upgraded Model Y in China

Tesla u jep një ftesë blerësve të mundshëm për teste të modelit Y të përmirësuar në Kinë

Tesla zgjeron një ftesë për disqet e testimit të Modelit Y të përmirësuar në Kinë. SUV krenohet me përditësime të dizajnit të brendshëm, me ndryshime më të rëndësishme që priten si pjesë e projektit Juniper në 2024.

Tesla ka njoftuar fillimin e testimeve për crossover-in e saj më të fundit Model Y në Kinë përmes një postimi në llogarinë e saj Weibo. Kjo u lejon konsumatorëve vendas mundësinë për të marrë një përvojë të drejtpërdrejtë të automjetit. Grupi i parë i dërgesave ishte planifikuar gjithashtu të niste gjatë fundjavës. Ndërsa Tesla nuk dha detaje specifike në lidhje me datën e saktë të fillimit për dërgesat e Model Y në postim, të dhënat e faqes në internet sugjerojnë se ato mund të kenë filluar tashmë.

Më 1 tetor, Tesla prezantoi Modelin Y të përditësuar në Kinë, duke ruajtur çmimin e mëparshëm duke përfshirë përmirësime të vogla të veçorive. Linja Model Y tani përbëhet nga tre versione: Modeli bazë Y me lëvizje me rrota të pasme, Modeli Y me rreze të gjatë me lëvizje me të gjitha rrotat me dy motorë dhe Modeli i Performancës Y me lëvizje me të gjitha rrotat me dy motorë. Modeli bazë Y mburret me diapazonin dhe përshpejtimin e përmirësuar, ndërsa Modeli Y me rreze të gjatë ofron rreze të zgjeruar. Specifikimet thelbësore të Modelit Y Performance mbeten të pandryshuara. Përditësimet e dukshme përfshijnë ndriçimin e ambientit me shumë ngjyra, dekorimin e ri të pultit dhe rrotat e freskëta 19 inç.

Fillimisht, kohët e pritjes për Modelin Y në Kinë mbeten të qëndrueshme. Për versionet bazë dhe Performance, ajo varion nga 2 deri në 6 javë, ndërsa për Modelin Y Long Range, është nga 6 deri në 8 javë. Kjo sugjeron që dërgesat fillestare mund të kenë ndodhur tashmë ose priten në ditët në vijim.

2023 Tesla Model Y Review and Test Drive in China2023 Tesla Model Y Review and Test Drive in China

 

 

---------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Reuters.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.