Tesla increases the rewards in its Referral Program.

Tesla rrit shpërblimet në Programin e saj të Referimit.

Tesla ka rritur Programin e saj të Referimit, duke prezantuar stimuj të rinj për të bindur një mik ose anëtar të familjes që të blejë një nga automjetet e saj elektrike.

Programi i Referimit të Tesla ka qenë i dobishëm në shpërblimin e pronarëve me përfitime që variojnë nga kreditë e Supercharging për çmime të konsiderueshme si modeli Y, thjesht duke i referuar dikujt për të blerë një Tesla duke përdorur kodin e tyre unik.

Me kalimin e viteve, Tesla ka bërë disa rregullime në Programin e Referimit, duke përditësuar kushtet dhe duke prezantuar shpërblime të reja. Për shembull, në fund të vitit 2023, ajo filloi të theksonte kreditet e referimit për provë, duke synuar të inkurajojë më shumë njerëz të përjetojnë automjetet Tesla. Kjo qasje ka të ngjarë të kontribuojë në rritjen e testeve dhe përfundimisht në rritjen e shitjeve.

Kohët e fundit, Tesla njoftoi një nxitje të re referimi: një vit kompliment të Lidhjes Premium dhe një abonim tre-mujor në "Full Self-Driving" për individët që përdorin një referim kodi për të blerë një Model S, Model X ose Model Y. Kjo shtesë në program u zbatua më 20 mars.

Lidhshmëria Premium ofron akses në navigimin, vizualizimin e trafikut të drejtpërdrejtë, modalitetin e rojës, hartat e pamjes satelitore, Transmetimi i videos, Caraoke, Transmetimi i Muzikës dhe Shfletuesi i Internetit. Në të kundërt, paketa e Lidhjes Standarde përfshin vetëm veçoritë e Navigimit.

Tesla thekson Lidhshmërinë Premium si një komponent thelbësor për të ofruar "përvojën më intuitive dhe tërheqëse të pronësisë". Çmimi i tij është 9,99 dollarë në muaj plus taksat ose mund të merret çdo vit për 99 dollarë plus taksën.

Vetë-Drejtimi i plotë përfaqëson paketën e avancuar të ndihmës së shoferit gjysmë-autonome të Tesla-s, duke ofruar veçori si ndryshimi i korsisë automatike, navigimi në pilot automatik, Autopark (i riemërtuar së fundi në Banish), Smart Summon dhe Trafiku dhe Kontrolli i Shenjave të Ndalimit. Megjithëse nuk është plotësisht autonome, Tesla e përshkruan FSD-në si të aftë për të "drejtuar veten pothuajse kudo me ndërhyrje minimale të shoferit dhe përmirësim të vazhdueshëm."

Elon Musk ka lënë të kuptohet për një përmirësim të rëndësishëm.

 

 

 

---------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.