Tesla introduces six new wrap colors for the Cybertruck.

Tesla prezanton gjashtë ngjyra të reja të mbështjelljes për Cybertruck.

Tesla ka prezantuar disa ngjyra të reja të mbështjelljes për automjetet e saj elektrike (EV) kohët e fundit, duke përfshirë Cybertruck. Shtesat më të fundit e çojnë numrin total të opsioneve të ngjyrave të mbështjelljes Cybertruck në 11. Këto ngjyra të reja, secila me çmim prej 6,500 dollarësh, përfshijnë jeshile pyjore, të kuqe saten purpur, vjollcë të ylbertë, jeshile taktike, gri saten të errët dhe bakër të tejdukshme. Këtu janë të njëmbëdhjetë opsionet e ngjyrave për Cybertruck:

Forest Green (6,500$)
Satin Rose Gold ($6,500)
Satin Abyss Blue ($6,500)
Slip Grey ($6,000)
Saten Stealth E zezë (6000$)
E bardhë qeramike saten (6000$)
E kuqe saten Crimson (6500$)
Vjollcë e ylbertë (6500$)
E gjelbër taktike (6500$)
Satin Crimson E kuqe (6,500$) t1>E pastër e ngjyrosur me bakër (6500$)

Tesla ka zgjeruar së fundmi linjën e saj të ngjyrave të mbështjelljes për Cybertruck, duke shtuar opsione të reja si saten rose gold, saten abyss blu dhe gri slip. Këto shtesa pasojnë prezantimin e opsioneve të mbështjelljes me ngjyra për Model 3 dhe Model Y në fillim të këtij viti, duke u mbështetur në fillimin fillestar të këtij shërbimi nga Tesla vitin e kaluar.

Çmimi për këto mbështjellës përfshin si materialet ashtu edhe instalimin, me kosto që varion nga 5,000 dollarë për filmin e pastër prej sateni deri në 6,500 dollarë për mbështjelljet me ngjyra. Tesla ofron gjithashtu një automjet huazues gjatë procesit të instalimit, duke e bërë përvojën të përshtatshme për blerësit.

Fillimisht e disponueshme në vende të zgjedhura në Kaliforni, Tesla tani ka zgjeruar shërbimet e saj të mbështjelljes për të përfshirë Cybertruck dhe modele të tjera në objektin e saj Collision South në Austin, Teksas. Ky zgjerim shënon angazhimin e Teslës për të ofruar opsione personalizimi për automjetet e saj përtej shtetit të saj.

Gjatë gjithë vitit të kaluar, dizajnet unike të mbështjelljes për Cybertrucks tashmë po fitonin vëmendje, duke lënë të kuptohet popullariteti i opsioneve të personalizimit edhe para fillimit zyrtar të automjeti elektrik në nëntor. Raportet në tetor sugjeruan se Tesla ka të ngjarë të ofrojë mbështjellje Cybertruck brenda gjashtë muajve nga fillimi i tij, duke demonstruar reagimin e kompanisë ndaj preferencave dhe tendencave të klientëve.

 

 

 

----------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

 

 

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.