Tesla Potentially Developing a Sporty Variant of Model 3

Tesla po zhvillon potencialisht një variant sportiv të Modelit 3

Tesla mund të jetë duke përgatitur një version të performancës së Model 3 me veçori sportive, duke përfshirë sediljet e përmirësuara.

Spekulimet rreth lançimit të Tesla-s për një variant më atletik të Modelit 3 të rifreskuar kanë qarkulluar prej disa kohësh. Deri më tani, Tesla ka prezantuar versionet standarde dhe me rreze të gjatë, duke e mbajtur nënën në edicionin Performance. Kjo nënkupton që një version i veçantë është në punë, fillimisht i synuar për t'u lëshuar në Amerikën e Veriut. Pavarësisht se modeli 3 i përditësuar u zbulua dhe dërgesat fillestare filluan në Evropë, një automjet testimi i kamufluar u pa përsëri në SHBA. Drejtuesit e kompanisë gjithashtu shmangën pyetjet në lidhje me afatet kohore të dorëzimit në SHBA për sedanin e rinovuar gjatë thirrjes së fitimeve të tremujorit të tretë 2023.

Kohët e fundit, entuziast dhe haker i njohur Tesla @greentheonly/X, i njohur për zbulimin e detajeve rreth automjeteve Tesla, bëri një zbulim intrigues në lidhje me Modelin 3 të përditësuar. Sipas tij, formacioni do të përfshijë edicionet Base dhe Sport. Në mënyrë të veçantë, varianti Sport do të ketë sedilje të specializuara të përparme me mbështetje anësore të përforcuar dhe mbështetëse koke. Hakeri e vërtetoi këtë pretendim me imazhet shoqëruese që ai zbuloi.

Tesla May Be Preparing a Sport Version of Model 3

Zbulimi i variantit Sport të Modelit 3 të përmirësuar shton një tjetër element intrigues në ekuacion. Tesla së fundmi publikoi një Katalog të Përditësuar të Pjesëve dhe Manualet e Riparimit të Përplasjes, duke shfaqur disa pamje tërheqëse. Midis tyre ishte një imazh që tregonte Model 3 me të njëjtën emblemë si Model S dhe X Plaid, megjithëse këto imazhe u hoqën më vonë. Kjo ngjalli një interes të konsiderueshëm nga publiku. Janë shfaqur spekulime që sugjerojnë se Modeli 3 Plaid (ose një ekuivalent) mund të zërë vendin e modelit të Performancës.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Reuters.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.