Tesla is providing customers who purchase vehicles in the first quarter of 2024 with the opportunity to enjoy up to 10,000 complimentary Supercharging miles.

Tesla u ofron klientëve që blejnë automjete në tremujorin e parë të 2024-ës mundësinë për të shijuar deri në 10,000 milje Supercharging.

Tesla ka prezantuar një promovim me kohë të kufizuar për klientët që marrin një Model të ri S, Model X ose Model Y përpara mbylljes së tremujorit të parë 2024. Oferta aktuale përjashton Tesla Model 3 të përmirësuar dhe Cybertruck.

Sipas kësaj nisme, blerësit që marrin dorëzimin deri më 31 mars 2024, do të përfitojnë nga 5000 milje kompliment Supercharger me automjetin e tyre të ri. Është e rëndësishme të theksohet se ky stimul është i zbatueshëm vetëm për blerjet me para në dorë ose financa. Për më tepër, Tesla po prezanton një marrëveshje më tërheqëse për klientët që zgjedhin të tregtojnë automjetet e tyre ekzistuese. Ata që tregtojnë një makinë deri në fund të marsit 2024 do të marrin 5,000 milje supermbushjeje falas kur marrin me qira një Tesla Model S, Model X ose Model Y. Për klientët që bëjnë tregti që zgjedhin një blerje me para ose financa, gjithsej 10,000 Supercharger falas do të ofrohen milje.

Tesla specifikon se miljet e Supercharging për klientët Model S, Model X dhe Model Y mund të përdoren brenda dy viteve nga data e dorëzimit të automjetit të tyre, pas së cilës ato do të skadojnë. Këto milje falas me Supercharger do të lidhen me llogarinë e blerësit në Tesla dhe nuk janë të transferueshme.

Duke pasur parasysh hapjen e fundit të Rrjetit Supercharger për makinat elektrike jo-Tesla, ofrimi i Supercharger falas bëhet një përfitim potencialisht thelbësor për pronarët e Tesla. Kjo nxitje, e ngjashme me karburantin falas për blerësit tradicionalë të makinave, mund të shërbejë si një faktor bindës për tërheqjen e më shumë klientëve në automjetet e Tesla.

Rrjeti i Tesla Supercharger shquhet si një nga sistemet më të gjera dhe më të besueshme të karikimit të shpejtë në Shtetet e Bashkuara. Rëndësia e tij nënvizohet nga Laboratori Kombëtar i Energjisë së Rinovueshme, i cili zbuloi se, duke përjashtuar Rrjetin e Tesla Supercharger, SHBA-ja ka arritur vetëm 3.1% të objektivit të saj për vitin 2030 për karikuesit e shpejtë DC. Me përfshirjen e Rrjetit Tesla Supercharger, shifra rritet në 9.1%.

 

 

------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.