Tesla Refines Model 3 in Latest Update by Streamlining Features

Tesla përmirëson Modelin 3 në përditësimin më të fundit duke përmirësuar veçoritë

Tesla zbulon Modelin 3 të përditësuar në 2023 me ridizajn të jashtëm të mrekullueshëm dhe performancë të përmirësuar

Në pjesën e fundit të vitit 2023, Tesla prezantoi një version të rinovuar të Modelit 3 të tij të njohur, i cili u fut në tregun amerikan në fillimi i vitit 2024. Aspekti më i dukshëm dhe më i famshëm i këtij përditësimi është rishikimi i rëndësishëm i dizajnit të jashtëm, veçanërisht në pjesën e përparme. Kryeprojektuesi i Tesla-s, Franz von Holzhausen, e përshkroi transformimin si heqje e "dhjamit të foshnjës", duke rezultuar në një pamje më të hijshme dhe më të efektshme.

Fjala e përparme e ridizajnuar shfaq fenerët më të hollë dhe një siluetë më të rafinuar, duke kontribuar për një pamje të përgjithshme më sportive dhe aerodinamike. Von Holzhausen theksoi përpjekjen e qëllimshme për të krijuar një estetikë më të sofistikuar, duke e krahasuar Modelin 3 me një "atlet të rafinuar." zhurma e kabinës në krahasim me versionin e mëparshëm. Zëvendës Presidenti i Tesla-s për Inxhinierinë e Automjeteve, Lars Moravy, shpjegoi një veçori të dukshme të krijuar për të reduktuar zhurmën e erës—një rampë inovative në skajin e kapakut që devijon ajrin mbi xhamin e përparmë, duke siguruar një përvojë më të qetë si me shpejtësi të lartë ashtu edhe me shpejtësi të ulët.

Përditësimi i vitit 2023 përfaqëson një ndryshim të rëndësishëm për Modelin 3, i cili kishte ruajtur një dizajn të qëndrueshëm që nga viti 2017. Me vetëm një rifreskim të lehtë në vitin 2020, Tesla e konsideroi kohën për një gjeneratë të re, duke prezantuar një automjet që jo vetëm mburret me një mbresëlënës Riparim vizual, por gjithashtu ofron performancë të përmirësuar dhe një përvojë më të rafinuar drejtimi.

 

------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.