Tesla Enhances Navigation System for an Improved User Experience

Tesla përmirëson sistemin e navigimit për një përvojë të përmirësuar të përdoruesit

Tesla rrit aftësitë e navigimit me përditësimin e softuerit 2024.2.6, duke prezantuar veçori të dukshme si "Shenjat" për identifikimin e aksidenteve dhe mbylljeve të rrugëve

Në një përditësim të fundit të softuerit, Tesla ka përmirësuar ndjeshëm sistemin e saj të navigimit me versionin 2024. .6, duke prezantuar një veçori të re të quajtur "shenja". Ky përditësim lidh Navigimin e Tesla-s me konkurrentët si Apple, Google Maps dhe Waze duke u ofruar përdoruesve identifikues vizual për incidente të tilla si aksidente dhe mbyllje rrugësh.

Ndërsa Tesla është njohur prej kohësh për sistemin e saj të navigimit gjithëpërfshirës dhe reagues. disa përdorues kanë vërejtur se i mungonin disa veçori të disponueshme në aplikacionet e palëve të treta. Platformat si Waze, Apple Maps dhe Google Maps ofrojnë njoftime më gjithëpërfshirëse në lidhje me kushtet e ardhshme të rrugës, duke përfshirë informacionin me burim nga turma për mbeturinat e rrugës, praninë e policisë, aksidentet dhe automjetet me aftësi të kufizuara.

Me përditësimin më të fundit, duket Tesla për të adresuar këtë boshllëk duke përfshirë karakteristika të ngjashme. Sipas njohurive nga hakeri Green Tesla, sistemi i navigimit tani përfshin përmirësime të tilla si njoftime për aksidente dhe rrugë të mbyllura. Për më tepër, shoferët mund të zgjedhin rrugët pa pagesë, duke ofruar më shumë fleksibilitet dhe personalizim në përvojën e tyre të navigimit. Ky përditësim pasqyron angazhimin e vazhdueshëm të Teslës për të rafinuar dhe zgjeruar aftësitë e softuerit të automjeteve të saj, duke përmirësuar më tej përvojën e përdoruesit për pronarët e Tesla.

Përditësimi më i fundit i softuerit, 2024.2.6, nga Tesla jo vetëm që prezanton "shenja" për incidente si aksidentet dhe mbylljet e rrugëve, por gjithashtu rrit aftësitë e përzgjedhjes së itinerarit. Përdoruesit tani kanë mundësinë të zgjedhin një makinë më të gjatë dhe më piktoreske që shmang lëvizjet ndërshtetërore nëse ata preferojnë. Anasjelltas, për ata me kufizime kohore, sistemi sugjeron itinerarin me kohën më të vogël të vozitjes, duke ofruar një përvojë navigimi më të përshtatur.

Ky përditësim ndjek angazhimin e Tesla për të përmirësuar vazhdimisht sistemin e saj të navigimit. Në fillim të dhjetorit 2023, Tesla prezantoi ndërgjegjësimin e kamerës së shpejtësisë si pjesë e një përditësimi, së bashku me një veçori të re të monitorimit të shoferit dhe disa shtesa të tjera që synojnë të rafinojnë përvojën e përgjithshme të përdoruesit. Tesla vazhdon t'i japë përparësi përmirësimeve të softuerit për të siguruar që automjetet e saj të mbeten në krye të inovacionit në industrinë e automobilave.

 

 

-------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.