Tesla prepares massive shipment of Model 3 Highland for export to Europe

Tesla përgatit një dërgesë masive të Model 3 Highland për eksport në Evropë

Një dërgesë masive e njësive të Tesla Model 3 Highland po përgatitet për eksport në vendet evropiane, sipas pamjeve të reja me dron të xhiruara jashtë uzinës Gigafactory të prodhuesit të automjeteve në Shangai.

Tesla sapo lançoi Modelin e saj të ri 3. i quajtur "Highland", i cili po ndërtohet në objektin e prodhimit kinez të kompanisë në Shangai.

Së bashku me ndryshimet e shumta të dizajnit, Tesla ka zbatuar gjithashtu disa veçori të reja, duke përfshirë përmirësime të vogla si treguesi i pikës së verbër.

Tesla fillimisht lançoi Model 3 Highland javën e kaluar dhe dërgesat janë vendosur të fillojnë në tetor. Modeli i ri 3 po ofrohet në tregje të ndryshme aziatike dhe evropiane, si dhe në disa zona të Lindjes së Mesme si Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Izraeli.

Imazhet e para të një grupi masiv të Modelit 3 të ri u kapën nga Operatori i dronëve të Shangait Wu Wa, duke treguar se Tesla është gati t'i dërgojë këto automjete në tregjet jashtë Kinës, duke i përgatitur ato për dorëzim fillestar:

Fabrika e Tesla në Shangai është njohur si qendra e eksportit të kompanisë, veçanërisht për Model 3. Tesla operon një fabrikë prodhimi në Evropë, e cila ndodhet në Brandenberg, Gjermani, por objekti aktualisht ndërton vetëm Model Y.

Për vite me radhë, Tesla ka përdorur Shangain, i cili ka qenë kontribuuesi më i madh në prodhimin e automobilave shifrat në rritje të prodhimit në dy vitet e fundit, si një qendër eksporti për të trajtuar kërkesën në Azi dhe Evropë. Gjithashtu filloi të dërgonte disa Model 3 në Kanada në fillim të këtij viti për të përfituar nga zbritjet e pastra të automjeteve bazuar në bateritë e përdorura në këto automjete.

 

-------Ky artik është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.