Tesla Model Ys to Be Deployed by Uber in Japan

Tesla Model Ys do të vendoset nga Uber në Japoni

Njëqind Tesla Model Y do të vendosen nga Uber në Japoni. Makinat do të operojnë në 23 rrethe të Tokios. Grupi i parë i Model Y do të vendoset në tremujorin e katërt të këtij viti, me një paraqitje të plotë në 2024.


Hinomaru Kotsu dhe Tesla Motors Japan do të prezantojnë automjetet elektrike Tesla Model Y në shërbimin e taksive Uber Japan Uber Premium. Makina elektrike vlerësohet shumë për gamën e saj, performancën e drejtimit, qetësinë dhe brendësinë dhe eksterierin premium. Si pjesë e bashkëpunimit, Uber do të vendosë 100 automjete për udhëtime premium në 23 rrethe të Tokios.

Shpërndarja e automjeteve Tesla në shërbimin e dërgimit në internet do të jetë përpjekja e parë e prodhuesit me bazë në Teksas për të prezantuar automjetet elektrike në industria e taksive dhe makinave me qira në Japoni. Grupi i parë i 30 Model Y-ve do të vendoset që në nëntor. Automjetet elektrike do të vendosen në tre zyra të Hinomaru Kotsu në zonat Setagaya, Edogawa dhe Adachi. Pas kësaj, automjetet do të vendosen në filialet e grupit Hinomaru Motors, dhe deri në fund të vitit 2024, numri i përgjithshëm i automjeteve do të rritet në 100.

Të gjitha automjetet Model Y do të përdoren ekskluzivisht për Uber Premium. Një menu e veçantë do të përgatitet në ekranin e përzgjedhjes së modelit të makinës në aplikacionin Uber dhe përdoruesit do të mund të zgjedhin Modelin Y dhe të rezervojnë një udhëtim. Nga nëntori, Hinomaru Kotsu planifikon të sigurojë karikues Tesla në zyrat e saj në zonat Adachi dhe Setagaya.

Tesla Model Ys to Be Deployed by Uber in Japan

-----Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga The Business Time.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.