Tesla Model 3 Highland Units Already Headed to Europe

Njësitë malore të Tesla Model 3 janë nisur tashmë për në Evropë

Mijëra malësi të Tesla Model 3 janë tashmë në rrugën e tyre për në Evropë. Rajoni do të jetë i pari në botë që do të marrë dorëzimin e automjetit të përditësuar. Dërgesat e para duhet të fillojnë në fillim të tremujorit të katërt.

Tesla filloi prodhimin e Modelit 3 të përditësuar në Giga Shanghai diku nga mesi i gushtit. Meqenëse fluturimet me dron mbi fabrikë janë të ndaluara, është e pamundur të merret informacion më i detajuar për këtë. Megjithatë, Wu Wa shikon aktivitetin në portin e Shangait nga i cili Tesla dërgon makina në tregjet jashtë shtetit.

Wu Wa tha se menjëherë pas fillimit të prodhimit, Giga Shanghai prodhoi makina në grupe të vogla dhe i shpërndau ato në magazina të ndryshme. Megjithatë, pasi mori miratimin nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit të Kinës (MIIT), fabrika rriti ndjeshëm prodhimin. Javën e kaluar, mijëra Model 3 të përditësuar u panë në portin e Nankang. Forma e targave të tyre dhe logot e Bashkimit Evropian tregonin se ato do të dërgoheshin në Evropë.

Wu Wa ndau sërish një përditësim. Sipas tyre, transportuesi CRYSTAL RAY me Tesla Model 3 në bord tashmë është nisur. Sipas të dhënave të gjurmimit nga faqja e internetit, ajo filloi udhëtimin e saj më 17 shtator dhe duhet të mbërrijë në Portin e Suezit, Egjipt, deri më 6 tetor. Kjo anije mund të transportojë më shumë se 2000 makina në të njëjtën kohë.

Sipas faqes së internetit të Tesla , dërgesat e para të Modelit të ri 3 priten në muajt tetor-nëntor. Kjo është data më e hershme e njohur deri më tani. Për shembull, data e dorëzimit në Kinë është e paqartë, vetëm Q4. Kjo mund të lë të kuptohet se Tesla së pari do të dërgojë Model 3 për dorëzim në Evropë dhe vetëm në gjysmën e dytë të tremujorit do të fillojë prodhimin për Kinën dhe vendet e afërta.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.