Tesla Malaysia has initiated the hiring process for ramping up its operations in the country.

Tesla Malajzia ka nisur procesin e punësimit për të rritur operacionet e saj në vend.

Tesla Malaysia ka nisur një iniciativë të konsiderueshme punësimi, duke njoftuar 15 hapje të reja pune. Ndërsa shumica e pozicioneve janë të vendosura në Cyberjaya, ka edhe përfaqësim në Kuala Lumpur, Johor dhe Penang. Aktiviteti i rekrutimit fokusohet kryesisht në rolet që lidhen me Shitjet dhe Mbështetjen e Klientit dhe Shërbimin e Automjeteve. Veçanërisht, një pozicion i kushtohet karikimit dhe Rrjetit Supercharger të Tesla-s, duke theksuar angazhimin e kompanisë për të zgjeruar infrastrukturën e saj të karikimit në rajon. Në fushën e Inxhinierisë dhe Teknologjisë së Informacionit, Tesla po kërkon një Menaxher Projekti Teknik dhe një Teknik Mbështetjeje për Desktop IT, me të parën të specializuar në Sigurinë Fizike për Programin e Inxhinierisë së Sigurisë APAC me bazë në Kuala Lumpur. Ky rol përfshin mbikëqyrjen e projekteve të shumta në të gjithë tregjet aziatike të Tesla në të njëjtën kohë.

Në kërkimin e talenteve, Tesla Malajzia po rekruton në mënyrë aktive për pozicione kyçe për të mbështetur operacionet e saj në zgjerim. Kompania aktualisht po kërkon një Menaxher Projekti Teknik (TPM) i specializuar në Sigurinë Fizike për Programin e Inxhinierisë së Sigurisë APAC në Kuala Lumpur. TPM do të luajë një rol vendimtar në hartimin dhe zbatimin e sistemeve të sigurisë, duke siguruar shpërndarjen në kohë të projektit dhe duke kontribuar drejtpërdrejt në sigurinë dhe sigurinë e punonjësve, klientëve dhe objekteve të Tesla. Për më tepër, Tesla Malajzia po punëson një Teknik të Mbështetjes së Desktopit të IT përgjegjës për zgjidhjen e problemeve dhe zgjidhjen e çështjeve të pikës fundore, mbështetjen e infrastrukturës globale të TI-së dhe ndihmën me operacionet e përditshme.

Në Cyberjaya, kompania po kërkon një Angazhim të Konsumatorit Menaxher dhe një Kontabilist i Lartë, të dy role kryesore në nxitjen e rritjes së Teslës brenda vendit. Menaxheri i Angazhimit të Konsumatorit ka të ngjarë të luajë një rol jetik në marrëdhëniet me klientët dhe në përmirësimin e përvojës së pronësisë së Teslës, ndërsa Kontabilisti i Lartë do të kontribuojë në aspektet e menaxhimit financiar të operacioneve të Tesla Malaysia.

Që nga fillimi i tij në verën e 2023 Tesla Malajzia ka arritur arritje të rëndësishme, duke përfshirë hapjen e porosive për Modelin Y dhe marrjen e 10,000 porosive mbresëlënëse brenda katër ditëve. Model 3 Highland mbërriti në Malajzi në fund të nëntorit 2023 dhe klientët tani mund të bëjnë porosi për Model 3 Highland përmes inventarit të Tesla Malaysia. Faqja e internetit e kompanisë pritet të ofrojë opsione për klientët që të blejnë njësi të rifreskimit të personalizuar Model 3, ndërsa porositë paraprake për njësitë Model Y mbeten të disponueshme.

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.