Tesla has introduced a range of fresh wrap colors for the Cybertruck, now available for purchase on the Tesla Shop.

Tesla ka prezantuar një sërë ngjyrash të freskëta të mbështjelljes për Cybertruck, tani të disponueshme për blerje në Tesla Shop.

Dyqani Tesla ka zbuluar opsione të reja ngjyrash për veshjet Cybertruck. Fillimisht, Tesla ofroi mbështjellës Satin Stealth Black dhe Satin Qeramic White për Cybertruck. Tre ngjyrat e reja të prezantuara përfshijnë Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue dhe Slip Grey. Midis tyre, Satin Abyss Blue duket të jetë veçanërisht popullor bazuar në komentet.

Tesla ofron këto mbështjellje, ose filma me ngjyra, për Cybertruck me çmime të ndryshme. Mbështjelljet gri, të zeza dhe të bardha kushtojnë 6,000 dollarë, ndërsa filmi me ngjyra Satin Rose Gold dhe Satin Abyss Blue renditen në 6,500 dollarë. Tesla thekson veçoritë dhe përfitimet e mëposhtme të filmit me ngjyra Cybertruck:

Film vetë-shërues, me bazë uretani
2X më i trashë se vinili mesatarisht
Mbron nga gërvishtjet
Më miqësor ndaj mjedisit se mbështjellje tradicionale vinyl
Mbulon të gjitha sipërfaqet e jashtme prej çeliku inox

Ngjyrat e sapo prezantuar të mbështjelljes Cybertruck - Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue dhe Slip Grey - janë ekskluzive për Tesla dhe mund të blihen vetëm drejtpërdrejt nga kompania. Ndërsa Tesla ofron këto mbështjellje zyrtare, disa pronarë të Cybertruck kanë eksploruar opsione alternative nga kompani të tjera ose kanë zgjedhur komplete mbështjellëse vinili bëjeni vetë (DIY) për të mbrojtur pjesën e jashtme prej çeliku të pandryshkshëm të kamionëve të tyre elektrikë.

Matte Veshjet e zeza u shfaqën si një zgjedhje veçanërisht e popullarizuar në mesin e mbajtësve të rezervimit të Cybertruck, me shumë entuziastë që shprehën preferencën e tyre për këtë ngjyrë si gjatë zbulimit fillestar ashtu edhe pas hyrjes së automjetit në prodhim. Për më tepër, kur Cybertruck u vu re në rrugë përpara se të fillonin dërgesat, ai u mbulua me një mbështjellës. Çuditërisht, komuniteti Tesla Cybertruck e përqafoi mbështjelljen e kamosë dhe disa madje mbrojtën për ta ruajtur atë.

 

 

---------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.