Tesla has officially announced the upcoming release of a new configuration for the Model 3 Performance.

Tesla ka njoftuar zyrtarisht lëshimin e ardhshëm të një konfigurimi të ri për Model 3 Performance.

Konfirmimi i fundit nga Tesla për një konfigurim të ardhshëm të Performancës Model 3 i ka lënë entuziastët të presin me padurim më shumë detaje. Më herët në vitin 2024, prerja Performance u zhduk nga formacioni i Model 3, duke ngritur spekulime për një rinovim të mundshëm. Pavarësisht prezantimit global të Modelit të ri 3 'Highland', Tesla ende nuk ka finalizuar një version Performance, duke ofruar aktualisht vetëm variantet Rear-Wheel-Drive dhe Long Range.

Zhvillimi i fundit vjen nga Martin Viecha. Drejtori i Marrëdhënieve me Investitorët e Tesla-s, i cili iu përgjigj një videoje nga James May, dikur e Top Gear dhe tani pronar i Teslës. Viecha la të kuptohet për një Performance Model 3 të afërt, duke shtuar intrigën rreth veçorive dhe datës së lëshimit të tij. Vërtetë ndaj stilit të Teslës, Viecha nuk dha detaje specifike, duke mbajtur një atmosferë misterioze.

Kanë qarkulluar thashetheme rreth një versioni të mundshëm Plaid ose Ludicrous të sedanit popullor bazuar në rrjedhjet dhe gjetjet nga Katalogu i Pjesëve të Teslës. Në tetor, u shfaqën indikacione për një model të mundshëm Plaid 3. Për më tepër, hacker Green Tesla zbuloi kodimin që lë të kuptohet për dy versione të Modelit 3: Base dhe Sport. Varianti Sport pritet të shfaqë sedilje të dallueshme të përparme me mbështetje anësore të përmirësuar dhe mbështetëse koke.

Model 3 Performance, i njohur për përzierjen e përballueshmërisë, shpejtësisë dhe përshpejtimit, ka qenë i preferuari në mesin e entuziastëve të Tesla. Ndërsa spekulimet rriten, komuniteti pret me padurim njohuri të mëtejshme mbi atë që mund ta bëjë Performance Model 3 të shquar në linjën e Tesla-s.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.