Tesla has hinted at enhancements for the upcoming Supercharger V4.

Tesla ka lënë të kuptohet për përmirësime për Supercharger V4 të ardhshëm.

Tesla, megjithëse nuk është i përsosur, ka një histori solide të dëgjimit të komenteve në mënyrë konstruktive, veçanërisht e parë me Model 3 pas shqyrtimit nga eksperti i shkatërrimit Sandy Munro. Kritika e sinqertë e Munro nxiti rregullime, duke rezultuar në një automjet të përmirësuar.

Përgjegjshmëri e ngjashme duket e dukshme në njësitë Supercharger V4 të Tesla. Këto stacione krenohen me stalla më të mëdha dhe kabllo të përditësuara, në dukje më të forta, të spekuluara për të akomoduar zgjerimin e rrjetit tek makinat elektrike jo-Tesla. Megjithatë, reagimet nga disa pronarë të Tesla, si @RoamingNorway në X, tregojnë një histori tjetër. Ata kanë shprehur shqetësime për kabllot më të rënda dhe më pak fleksibël të V4, duke e bërë manovrimin sfidues. Për më tepër, problemet e kapjes me dizajnin e këllëfës V4 thuhet se çojnë në rënie të shpeshta.

Image

Megjithë disa mospajtime nga drejtuesit e tjerë të Teslës që kundërshtojnë ankesat e ngritura nga pronari i EV, llogaria zyrtare e tarifimit të Tesla-s u angazhua me komentet. Duke iu përgjigjur shqetësimeve të pronarit të EV, llogaria e tarifimit të Tesla theksoi rëndësinë e detajeve të vogla. Për më tepër, prodhuesi i automjeteve elektrike konfirmoi përmirësimet e ardhshme, duke pranuar nevojën për përmirësime në lidhjen e kabllove dhe fleksibilitetin.

Përgjigja e shpejtë e Tesla Charging ndaj ankesave në lidhje me tezgat e Supercharger V4 mori duartrokitje të gjerë në mediat sociale. Trajtimi i asaj që dukej si një çështje relativisht e vogël, veçanërisht gjatë një fundjave festash, fitoi lavdërime të konsiderueshme Tesla. Megjithëse Tesla nuk specifikoi një datë lëshimi për kabllot e përmirësuara V4 Supercharger, historia e kompanisë për zbatimin e menjëhershëm të përmirësimeve sugjeron që kabllot e përditësuar mund të mbërrijnë së shpejti.

Ndërkohë, zgjerimi i instalimeve të Supercharger V4 nga Tesla në Evropë është i dukshëm nga përditësimet e fundit të ndara nga Tesla Charging. Dhjetori pa fillimin e disa siteve të reja Supercharger V4 në të gjithë Evropën, duke sinjalizuar angazhimin e kompanisë për të zgjeruar rrjetin e saj të karikimit në rajon.

 

 ----------Artikulli është shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.