Tesla Awarded Samsung with Contract for Supply of Camera Modules

Tesla i dha Samsung kontratën për furnizimin e moduleve të kamerës

Samsung është bërë një nga furnizuesit kryesorë të Tesla-s. Pasi kompania fitoi kontratën për furnizimin e çipave, prodhuesi korean nënshkroi një kontratë për furnizimin e moduleve të kamerës.

Samsung Electronics Co Ltd. fitoi një tjetër fitore. Pasi iu dha një kontratë për furnizimin e çipave, kompania tani do të furnizojë gjithashtu prodhuesin me bazë në Teksas me module kamerash. Kontrata do të forcojë më tej "bashkëpunimin e ardhshëm të automobilave" midis Samsung dhe Tesla, sipas një deklarate nga konglomerati korean.

"Ne kemi nënshkruar një kontratë për furnizimin e moduleve të kamerës për prodhuesin amerikan të automjeteve. Sasia dhe sasia e furnizimit nuk janë përcaktuar, "tha Samsung Electro-Mechanics në një njoftim publik të hënën.

Samsung Electro-Mechanics pritet të furnizojë modulet e kamerës për të gjithë linjën Tesla: Model S, Model 3, Model X dhe Model Y, si dhe Cybertruck. Kompania pritet të furnizojë Tesla me module kamerash me definicion ultra të lartë me mbi 5 milionë piksele.

 

---------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga InsideEVs.

Një modul i kamerës i montuar në makinë është një pjesë që kap sinjalet e trafikut, shenjat dhe pengesat dhe i dërgon ato në çip autonom i drejtimit që shërben si truri i makinës elektrike. Atje ato përpunohen dhe makina "merr një vendim" se si duhet të sillet në një situatë të caktuar.

Me këtë urdhër, Samsung Electro-Mechanics u bë një furnizues kryesor i komponentëve të Tesla. Kompania po kërkonte një Furnizuesi që mund të sigurojë përmirësimin maksimal të performancës së modulit të kamerës EV që do të dalë në treg në të ardhmen.

Pritet që forcimi i mëtejshëm i bashkëpunimit mes Samsung dhe Tesla do të vazhdojë më shumë se gjysma e çipit të gjeneratës së ardhshme të Tesla-s HW5.0 offline në prodhim.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.