Tesla opens select Superchargers to all EVs in South Korea

Tesla hap Superchargers të zgjedhur për të gjitha automjetet elektrike në Korenë e Jugut

Në një përpjekje për të zgjeruar aksesin, Tesla ka iniciuar hapjen e disa Superchargers për të gjitha markat e automjeteve elektrike (EV) në Korenë e Jugut. Ky veprim përputhet me objektivin më të gjerë të Tesla-s për të zgjeruar rrjetin e saj të Superchargerëve në nivel global për të akomoduar të gjitha automjetet elektrike.

Tesla deklaroi zyrtarisht prezantimin e Superchargerëve të aksesueshëm në Korenë e Jugut përmes X. Një ekzaminim i shkurtër i hartës së Supercharger-it të Tesla tregon disponueshmërinë e disa stalla karikimi për automjetet elektrike jo-Tesla. Disa përdorues të internetit kanë filluar tashmë të ndajnë takimet e tyre me këta Supercharger të hapur në Korenë e Jugut.

흰색 바탕에 회색 Tesla 로고

Gjatë gjithë këtij viti, Tesla ka zgjeruar në mënyrë të qëndrueshme aksesin e Rrjetit Supercharger të saj në markat e tjera të automjeteve elektrike në mbarë botën. Në Kinë, Rrjeti i hapur Supercharger debutoi në mes të vitit me dhjetë stacione në Pekin dhe Shanghai, duke u kujdesur për gati 37 automjete elektrike jo-Tesla. Për më tepër, Tesla përshkroi planet për të prezantuar 120 stacione karikimi të destinacionit, që mbulojnë 25 provinca dhe bashki në të gjithë Kinën.

Duke kaluar në Australi, Tesla zgjeroi aksesin në pothuajse gjysmën e 63 stacioneve të saj Supercharger në EV jo-Tesla gjatë verës . Këto stacione u shpërndanë nëpër rajone si Australia e Jugut, Uellsi i Ri Jugor, Territori i Kryeqytetit Australian, Queensland, Victoria dhe Australia Perëndimore.

Përkushtimi i Tesla-s për të përmirësuar rrjetin e saj Supercharger globalisht është i dukshëm. Përveç lançimit të rrjetit të hapur Supercharger në vende të ndryshme, kompania ka rritur vendosjen e karikuesve V4 në të gjithë Amerikën e Veriut dhe rajone specifike globale.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga InsideEVs.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.