Tesla Invites Consumers for Test Drive at its First Experience Center in Thailand

Tesla fton konsumatorët për Test Drive në Qendrën e Parë të Përvojës në Tajlandë

Tesla fton konsumatorët për një provë në Qendrën e saj të parë të Eksperiencës në Tajlandë. Këtu, konsumatorët kanë mundësinë të inspektojnë automjetet, të marrin shërbimin, të marrin automjetin e blerë dhe së shpejti të përdorin stacionin e Supercharger.

Tesla hapi dyert e Qendrës së saj të parë Tesla në Tajlandë. Ndodhet në qendrën tregtare në ajër të hapur, The Paseo Ramkhamhaeng në Bangkok. Qendra strehon një sallë ekspozite, një qendër shërbimi dhe një dyqan trupi dhe bojërash. Vendndodhja zë një strukturë prej 8,500 metra katrorë e aftë për të trajtuar deri në 400 automjete Tesla në javë.

Qendra e parë Tesla në Tajlandë u hap në gusht pasi marka u lançua zyrtarisht në vend në dhjetor 2022. Që atëherë , mijëra automjete tashmë u janë dorëzuar klientëve vendas të cilët kanë pritur vite që Tesla të hyjë në tregun tajlandez.

Prona prej 8500 metrash katrorë përmban një ndërtesë të madhe ekspozite në pjesën e përparme dhe një 5-katëshe prapa ndertese si dhe nje kat te vetem ne bodrum. Në përgjithësi, i gjithë objekti do të ketë shërbimet e mëposhtme:

* Showroom
* Qendra e shërbimit
* Qendra e trupit dhe bojës
* Zona e dorëzimit të makinës
* Depoja e pjesëve të këmbimit
* Zona e magazinimit të makinave
* Zyrat
* Supercharger stacion karikimi (se shpejti)

Ambjenti i showroom-it eshte i organizuar ne nje stil interesant. Këtu ka një ekspozitë që imiton zonën e montimit në Giga Shanghai. Është unik sepse prezantohet vetëm në Qendrën Tesla në Tajlandë. Së shpejti, lokacioni do të pajiset edhe me Supercharger për karikim të shpejtë dhe të përshtatshëm të automjeteve elektrike.

Qendra Tesla në Tajlandë është shumë e bukur dhe mikpritëse. Kompania fton klientët e saj, entuziastët e automjeteve elektrike dhe konsumatorët të vizitojnë qendrën e saj të përvojës për të përfituar nga shërbimet e kompanisë ose për të parë produktet e saj. Për më tepër, kompania fton publikun që të regjistrohet për një provë për të marrë një përvojë të vërtetë drejtimi të një makine Tesla. Për momentin, makinat Model 3 dhe Model Y janë në dispozicion për këtë.

Tesla Invites Consumers for Test Drive at its First Experience Center in Thailand

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.