Tesla Cybertruck Rolls into Tokyo, Extending Its Journey Across Asia.

Tesla Cybertruck rrokulliset në Tokio, duke shtrirë udhëtimin e saj nëpër Azi.

Tokio mirëpret Tesla Cybertruck ndërsa vazhdon turneun e tij aziatik

Sot, Tesla Cybertruck i shumëpritur u ul në Tokio, duke shënuar destinacionin e tij të fundit në turneun në vazhdim nëpër Azi.

Në Paraqitja e tij inauguruese në Japoni, Cybertruck mahniti turmat në një ngjarje të veçantë ekspozimi, duke tërhequr entuziastët e Tesla nga të gjitha anët e vendit. Të pranishmit u mblodhën me padurim për një paraqitje të shkurtër të marrjes ikonë, edhe pse disponueshmëria e tij për shitje në rajon mbetet e pasigurt. Tesla ndau bujarisht imazhe duke kapur emocionin teksa fansat inspektonin dhe admironin nga afër Cybertruck, një automjet që filloi dërgesat në Shtetet e Bashkuara në nëntor.

Cybertruck i Tesla-s nis një turne të gjerë nëpër Kinë

Në një njoftim në mes të janarit, Tesla zbuloi planet e saj për një turne të gjerë të Cybertruck në Kinë, me turneun që pritet të zgjasë deri më 31 mars.
Pasi zbriti në Kinë në javën e fundit të janarit, Cybertruck ka bërë xhiron e tij nëpër qytete të ndryshme në të gjithë vendin. Duke shfaqur dizajnin e tij futuristik dhe veçoritë më të fundit, kamionçinë ka zbukuruar rrugët e Shangait, Pekinit, Shenzhenit, Chengdu, Nanjing, Hangzhou, Xi'an dhe Chongqing. Turneu kulmoi me paraqitjen debutuese të Cybertruck në Tokio, Japoni.

Tesla dhe CEO i saj, Elon Musk, duket se po përdorin strategjikisht Cybertruck për të stimuluar shitjet në tregun japonez. Musk theksoi shitjet relativisht të ulëta në Japoni gjatë Thirrjes së Fitimeve të Q4, duke shprehur dëshirën që Tesla të arrijë një pjesë të tregut proporcional me prodhuesit e tjerë jo-japonezë të automjeteve si Mercedes ose BMW.

Musk pranoi se në Japoni, automjetet hibride aktualisht gëzojnë më shumë popullaritet se automjetet elektrike (EV-të) për shkak të besueshmërisë së tyre të perceptuar. Ai gjithashtu vuri në dukje se infrastruktura e tarifimit për EV në Japoni është ende në zhvillim, duke kontribuar në rezervimet e konsumatorëve. Turneu Cybertruck i Teslës shërben jo vetëm si një vitrinë e inovacionit, por edhe si një lëvizje strategjike për të adresuar dinamikën e tregut dhe për të rritur adoptimin e automjeteve elektrike në Japoni.

 

------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.