Tesla Cybertruck Spotted in Iceland Being Filmed

Tesla Cybertruck është parë në Islandë duke u filmuar

Tesla Cybertruck u pa në Islandë gjatë një xhirimi video. Bisha e çelikut kapërceu me siguri pjesë të mëdha të borës së lagësht. Dërgesat e para të Cybertruck po afrohen dhe kompania po shton përpjekjet për t'u përgatitur për lançimin e produktit në treg.

Me sa duket, Tesla është tashmë shumë afër sjelljes së Cybertruck në treg së bashku me dërgesat e para. Banorët e Teksasit, Kalifornisë dhe madje edhe Nevada po raportojnë gjithnjë e më shumë se shohin kamionë që transportojnë Cybertrucks. Këto pamje spektakolare lënë të kuptohet se kamionët mund të drejtohen për testim dhe studim të detajuar në fabrikën Tesla në Fremont. Sigurisht, mund të ketë më shumë për këtë. Për shembull, Cybertrucks mund të dorëzohen në dyqane në shtete të ndryshme.

Pritet që dërgesat e para të bëhen së shpejti dhe njësitë e para do t'u dorëzohen punonjësve të Tesla. Me shumë mundësi, ngjarja do të zhvillohet në Giga Texas, ku u shfaqën njësitë e para të prodhimit. Më vonë, diku në shtator, do të fillojnë dërgesat e para për klientët e kompanisë. Siç e përmendi më herët Elon Musk, në lidhje me këtë duhet të zhvillohet një ngjarje solemne.

Në përgatitje për fillimin e dërgesave të para, duket se Tesla po përgatit edhe një video promovuese për produktin e ri. Të shtunën, @carlosRdeA postoi në X një video të filmuar në Islandë. Ai përshkruan Cybertruck duke lëvizur nëpër një zonë me borë të lagësht dhe të shkrirë. Përpara tij ishte një Land Rover Discovery i zi me derën e pasme të hapur, nga ku kamera filmoi kamioncinën duke vrapuar.

Tesla nuk përdor media tradicionale për të reklamuar produktet e saj. Në vend të kësaj, vetë kompania ndonjëherë reklamon produktet e saj përmes kanaleve të saj zyrtare në rrjete të ndryshme sociale. Kompania shpesh publikon video mësimore ose shkruan për veçoritë e reja të shtuara në makina. Përveç kësaj, Tesla shfaq video që lidhen me zhvillimin e bizneseve të tjera të saj. Muajt ​​e fundit është rritur aktiviteti i prodhuesit në publikimin e videove të tilla. Videoja e filmuar së fundmi e Cybertruck në Islandë pritet të shfaqet së shpejti, ndoshta edhe gjatë ceremonisë së dorëzimit të kamionit për klientët e parë.

-----------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga InsideEVs.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.