Tesla China introduces fresh incentives for the month of March on the Model 3 and Model Y, offering new benefits for potential buyers.

Tesla China prezanton stimuj të rinj për muajin mars në Model 3 dhe Model Y, duke ofruar përfitime të reja për blerësit e mundshëm.

Në mars, Tesla China ka nxjerrë një grup të ri stimujsh për Modelin 3 dhe Modelin Y, siç është zbuluar në llogarinë e saj në Weibo, duke ofruar zbritje bindëse për personalizimin e bojës, tarifa atraktive financimi dhe programe sigurimesh të kufizuara në kohë.

Stimujt janë krijuar për të rritur përballueshmërinë dhe tërheqjen e automjeteve elektrike të njohura të Tesla-s, të cilat të dyja janë prodhuar në Gigafactory Shangai. Blerësit që zgjedhin për njësitë e disponueshme Model 3 dhe Model Y përpara fundit të muajit do të përfitojnë nga zbritje dhe stimuj që arrijnë në 34600 juanë (afërsisht 4800 dollarë).

Këto stimuj përfshijnë një përzierje faktorësh, duke përfshirë opsione me zbritje të sigurimit të makinës dhe një zbritje prej 10,000 juanë për personalizimin e bojës. Tesla po lehtëson gjithashtu alternativa financimi me interes të ulët me norma joshëse deri në 1.99 për qind.

Në përpjekjet e saj të vazhdueshme për të rritur shitjet globale, Tesla pranon një rënie të parashikuar në rritje këtë vit, që i atribuohet kryesisht gjeneratës së ardhshme platformë aktualisht në zhvillim, potencialisht e planifikuar për prodhim në vitin e ardhshëm.

Pavarësisht nga kjo perspektivë globale, tregu kinez i automjeteve elektrike mbetet shumë konkurrues, me kompanitë vendase, si BYD, që konkurrojnë fuqishëm me Tesla. BYD tejkaloi Teslën në vëllimin e automjeteve elektrike vitin e kaluar dhe ka shfrytëzuar iniciativat e veta të zbritjeve për të mbështetur rritjen dhe për të kundërshtuar praninë e Teslës në treg.

Tesla ka përdorur në mënyrë strategjike zbritjet në Kinë më parë dhe duket se taktikat e përdorura në shkurt dhanë rezultat rezultate pozitive, siç evidentohet nga një rritje prej 31.7 për qind e shitjeve gjatë javës 19-25 shkurt krahasuar me javët e mëparshme nga 5-18 shkurt. Veçanërisht, shifrat e shitjeve të Tesla-s në janar arritën në 71,447 automjete, duke përfshirë njësitë e dërguara në tregjet ndërkombëtare.

 

------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI. 

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.