Sueco, the Tesla aficionado, spontaneously produces a stylish track by harnessing the creative potential of the Cybertruck Toybox, exemplifying a fresh and inventive mode of musical

Sueco, adhuruesi i Teslës, prodhon në mënyrë spontane një këngë elegant duke shfrytëzuar potencialin krijues të Toybox Cybertruck, duke ilustruar një mënyrë të freskët dhe krijuese të muzikës

Të dëshmosh aftësinë e vërtetë në veprim është gjithmonë një kënaqësi, dhe pikërisht ky ishte rasti në një postim të fundit në rrjetet sociale ku paraqitet kantautori Sueco duke krijuar një këngë të improvizuar brenda kufijve të Tesla Cybertruck-it të tij.

Video filloi si shumë të tjerë, me Sueco që shfaq aspekte të ndryshme të kamionçinës tërësisht elektrik në mediat sociale, duke filluar nga dritarja e tij elegante dhe fshirësi kolosal i xhamit të përparmë deri te mbulesa e automatizuar e tij. I dashuruar qartë me Cybertruck-un e tij, Sueco kënaqej duke theksuar veçoritë e tij unike.

Megjithatë, si kantautor, Sueco zgjodhi të lartësonte përvojën duke u angazhuar në një seancë muzikore spontane duke përdorur veçorinë Trax të Cybertruck. I prezantuar gjatë Përditësimit të Pushimeve 2019 të Tesla-s, Trax shërben si një burim argëtimi për shoferët dhe pasagjerët gjatë seancave të tarifimit. Pavarësisht se u etiketua si bazë dhe e panevojshme nga disa, si muzikanti i YouTube, Benn Jordan, Sueco shprehu admirimin e tij për Trax, duke e konsideruar atë funksionin e tij të preferuar Cybertruck.

Për të shfaqur potencialin e plotë të Trax, Sueco filloi krijimin i një kompozimi muzikor në fluturim, ndërsa jeni brenda kamionit elektrik. Në video, ai mund të shihej duke inkorporuar me mjeshtëri instrumentet në pistë, madje duke përdorur mikrofonin e automjetit për të shtuar vokalin e tij.

Sueco tregoi se ai kaloi afërsisht 30 minuta duke eksperimentuar me Trax në Cybertruck-un e tij dhe rezultatet ishin padyshim mbresëlënëse. Duke kërcyer në ritmin e krijimit të tij të improvizuar, artisti tregoi se tipare si Trax kanë potencialin për të ofruar shumë më tepër, veçanërisht në duar të afta. Përdoruesit e mediave sociale duartrokitën këngën, me disa që vunë re se rezultati muzikor i tejkaloi pritjet. Në thelb, Cybertruck, i shoqëruar me veçori si Trax, bëhet një kanavacë për shprehje artistike kur përdoret nga një individ i talentuar.

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.