Subaru Commits to Tesla's North American Charging Standard by 2025

Subaru angazhohet për standardin e tarifimit të Teslës në Amerikën e Veriut deri në vitin 2025

Subaru është vendosur të bashkohet me radhët e prodhuesve të automjeteve që miratojnë Standardin e Karikimit të Teslës në Amerikën e Veriut (NACS), duke u dhënë atyre akses në rrjetin e gjerë të Superchargerave të Tesla deri në vitin 2025.

Si kompania e fundit që ka përqafuar lidhësin e karikimit të Tesla, Subaru do të pajisë disa nga automjetet e saj elektrike me bateri (BEV) të lëshuara në Amerikën e Veriut në atë vit me porte NACS. Kompania gjithashtu planifikon të inkorporojë më tej teknologjinë NACS në linjën e saj të mëvonshme të BEV-ve.

Tesla ka përfshirë me sukses disa prodhues të shquar të automjeteve në shtytjen e saj për standardizimin e lidhësit NACS. Ky veprim synon të rrisë disponueshmërinë e opsioneve të karikimit për automjetet elektrike (EV) nga këta prodhues, duke adresuar një shqetësim të rëndësishëm në industri.

Subaru ka njoftuar synimet për të ofruar një përshtatës, duke lejuar pronarët e saj të EV të karikojnë në Stacionet e Sistemit të Kombinuar të Karikimit (CCS), duke plotësuar aftësitë e tyre të karikimit. Kjo përputhet me strategjinë e kompanive të tjera të përkushtuara ndaj NACS, duke u siguruar drejtuesve akses në një rrjet më të gjerë karikuesish në të gjithë Amerikën e Veriut.

Këta përshtatës do të lehtësojnë karikimin në vende të palëve të treta dhe do të plotësojnë 15,000 Tesla Superchargers që Subaru po fiton akses në.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.