SpaceX Advocates Spectrum Expansion and Technological Advances to Enhance Starlink Speeds in FCC Letter

SpaceX mbron zgjerimin e spektrit dhe përparimet teknologjike për të rritur shpejtësinë e Starlink në letrën FCC

Sipas SpaceX, miratimi i FCC për të orbituar satelitët Starlink më afër Tokës do të "përmirësonte qëndrueshmërinë e hapësirës dhe do të përmirësonte cilësinë e shërbimit për konsumatorët, ndërmarrjet dhe reaguesit e parë. “Për më tepër, operimi në këto lartësi më të ulëta do t'i mundësojë SpaceX-it të ofrojë shërbime satelitore me cilësi më të lartë dhe me vonesë më të ulët për konsumatorët, duke mbajtur ritmin me kërkesën në rritje për aplikacione në kohë reale për të mbështetur punën në distancë, edukimin në distancë, teleshëndetin dhe reagimin ndaj urgjencës. vuri në dukje SpaceX. Muajin e kaluar, SpaceX lëshoi ​​6 satelitë Starlink me aftësinë Direct to Cell. Elon Musk tha se satelitët do të mundësonin lidhjen e telefonit celular kudo në Tokë. Direct to Cell është rritur duke përfshirë ofrues të celularëve në vende të tjera, si Optus në Australi, Rogers në Kanada dhe KDDI në Japoni.

 

-------Shtëpia e shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.