The Tesla Cybertruck teardown series commences by examining the interior and underbody of the vehicle.

Seria e prishjes së Tesla Cybertruck fillon duke ekzaminuar brendësinë dhe pjesën e poshtme të automjetit.

Dorëzimi i Tesla Cybertruck për klientët fillestarë ka lejuar një shqyrtim më të hollësishëm të proceseve të prodhimit të prodhuesit të automjeteve. Eksperti i prodhimit të automobilave Sandy Munro dhe ekipi i tij kanë hyrë në një sërë veçorish që shqyrtojnë brendësinë dhe pjesën e poshtme të Cybertruck, duke u gërmuar në zgjedhjet e dizajnit të Tesla për automjetin elektrik (EV).

Pas marrjes së një çifti njësive Cybertruck më herët këtë muaj, Munro njoftoi planet për një seri të thelluar përmbysjeje. Megjithëse procesi i prishjes nuk ka filluar ende, Munro Live prezantoi një video prezantuese në seri, e ndjekur nga diskutime mbi brendësinë dhe pjesën e poshtme të automjetit.

Në videot më të fundit, inxhinieri Carl ofron njohuri mbi veçoritë e brendshme të Cybertruck. ndërsa ekipi ngre një Cybertruck për një ekzaminim të detajuar të pjesës së poshtme të tij, duke u fokusuar në elementë të tillë si pezullimi dhe paketa e baterisë. Munro vlerëson vendimet e dizajnit strukturor të Teslës, duke theksuar ekspertizën e kompanisë në shkencën e materialeve dhe teknikat e saldimit.

Sandy Munro ka ndarë më parë analiza dhe rishikime të EV-ve të Teslës, duke mbajtur një këndvështrim pozitiv mbi strategjitë e prodhimit të kompanisë, të cilat përputhen me të ekspertizë e dobët e prodhimit. Prodhimi Cybertruck i Tesla-s në Giga Texas është në rritje, me pamjet me dron që zbulojnë mbi 300 njësi në objekt. Veçanërisht, të famshëm të ndryshëm, duke përfshirë Big Sean, Steve Aoki, Jay-Z dhe Beyoncé, Lady Gaga, ndër të tjera, i janë bashkuar radhëve të pronarëve të Cybertruck që nga fillimi i tij në fund të nëntorit.

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.