Tesla's Supercharger Network has been acclaimed as the top charging infrastructure in Europe, securing the title for the best charging network according to popular consensus.

Rrjeti Supercharger i Tesla-s është vlerësuar si infrastruktura më e mirë e karikimit në Evropë, duke siguruar titullin për rrjetin më të mirë të karikimit sipas konsensusit popullor.

Aplikacioni standard Chargemap ka zbuluar renditjen e tij për rrjetet më të mira të karikimit të automjeteve elektrike në Evropë. Sipas reagimeve nga përdoruesit e aplikacionit, Rrjeti Tesla Supercharger u shfaq si zgjedhja e preferuar, duke ofruar përvojën më gjithëpërfshirëse të karikimit për entuziastët e automjeteve elektrike në rajon.

Në një postim në blog që detajon zbulimet e tij, Chargemap theksoi se një 112,000 përdorues mbresëlënës kontribuan në renditje, duke ndarë takimet e tyre personale të tarifimit dhe duke gjeneruar mbi 390,000 vlerësime në platformë. Rishikimet e përmbledhura, që shtrihen nga 20 prilli 2023 deri më 31 dhjetor 2023, u konsideruan me përpikëri bazuar në kritere të tilla si kënaqësia e përgjithshme e tarifimit, besueshmëria e infrastrukturës dhe vlera për para.

Image

Llogaria zyrtare e Tesla Europe & Lindja e Mesme në X, platforma e mediave sociale e njohur më parë si Twitter, nënvizoi arritjen e Rrjetit Tesla Supercharger. Sipas renditjes së publikuar nga Chargemap, Rrjeti Supercharger i Tesla-s siguroi vendin e parë, duke tejkaluar konkurrentët si Fastned dhe Electra. Pesë rrjetet kryesore të karikimit në Evropë, siç përcaktohet nga përdoruesit e Chargemap, përfshinin gjithashtu Carrefour dhe Chargy.

Veçanërisht, Rrjeti Supercharger demonstroi performancë të lavdërueshme për sa i përket besueshmërisë së infrastrukturës dhe vlerës për para. Në kategorinë e besueshmërisë së infrastrukturës në Evropë, Tesla Superchargers zuri pozitën e dytë, vetëm pas Fastned. Për më tepër, Rrjeti Supercharger siguroi pozicionin e katërt, pas rrjetit francez Orléans Métropole, NW IECharge dhe rrjetit Lidl, për sa i përket vlerës për para.

Gjurma globale e Rrjetit të Supercharger Tesla është zgjeruar për të përfshirë 5,952 stacione në mbarë botën, me gjithsej 54,892 lidhës, siç përshkruhet në Letrën e Përditësimit të Q4 dhe VF 2023 të kompanisë. Vlen të përmendet rritja e vazhdueshme e instalimeve të Supercharger, veçanërisht në përgjigje të miratimit të Standardit të Karikimit të Amerikës së Veriut (NACS).

Ndikimi i Rrjetit Supercharger shtrihet përtej Shteteve të Bashkuara dhe Evropës, duke arritur në vende si Australia. Sipas Raportit të Karikuesit Publik të Shpejtë të Automjeteve Elektrike Australiane të Next System, Rrjeti Supercharger V3 i Tesla kontribuoi me afërsisht 60% të të gjithë kapacitetit të ri të karikimit në vend gjatë tremujorit të katërt të 2023.

 

 

---------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.