Approximately 380 Cybertrucks were observed at Tesla's Giga Texas facility.

Përafërsisht 380 kamionë kibernetikë u vëzhguan në objektin e Tesla-s Giga në Teksas.

Tesla aktualisht po rrit prodhimin e Tesla Cybertruck në fabrikën e saj Giga në Austin, Teksas. Pamjet e fundit nga faqja tregojnë një rritje të konsiderueshme në numrin e njësive të prodhuara.

Një video e shpërndarë nga piloti i dronëve Brad Sloan tregon mbi 380 njësi Cybertruck në fabrikë, duke shënuar një rritje të dukshme nga pamjet e mëparshme që përshkruanin rreth 300 njësi pak më shumë se një javë më parë. Videoja, e titulluar "I tejmbushur me kamionë kibernetikë", tregon pjesën lindore të karikimit dhe inspektimit të mbushur me kamionë elektrikë, së bashku me të tjera të shpërndara në pjesën e jashtme dhe pika të ndryshme brenda objektit.

Kjo rritje përfaqëson sasinë më të madhe të Kamionët kibernetikë u vëzhguan në objekt që kur njësitë fillestare të prodhimit u dorëzuan në fund të nëntorit. Në fillim të ngjarjes së dorëzimit të Giga Texas më 30 nëntor, emocioni u rrit pasi 25 Cybertrucks u vunë re në Giga Texas, duke theksuar rritjen graduale por të qëndrueshme në prodhim.

Rreth një muaj më parë, rreth 100 Kamionët kibernetikë ishin të dukshëm në fabrikë, në përputhje me parashikimin e Tesla-s prej 12-18 muajsh për të arritur vëllimin e prodhimit. CEO Elon Musk përmendi më parë synimin e rreth 200,000 Cybertrucks në vit fillimisht, ekuivalente me gati 4,000 njësi në javë. Zgjerimi i ardhshëm potencialisht mund ta rrisë këtë shifër në 250,000 njësi në vit, megjithëse Musk thekson sfidat e arritjes së prodhimit në vëllim.

Pamjet e fundit përputhen me Tesla që arriti një moment historik në prodhimin e baterive 4680, duke gjeneruar qeliza ekuivalente me rreth 1,000 Cybertrucks në një javë të vetme. Ky progres vjen pas fillimit të dërgesave të Cybertruck për pronarët në muajt e fundit, krahas njoftimit të Musk gjatë thirrjes së fitimeve të Tesla-s për tremujorin e katërt për parashikimin e kërkesës së lartë për modelet e 2024 të kamionçinës.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.