The advertisement for the Tesla Cybertruck showcasing bi-directional charging includes a cameo appearance by the Nothing Phone.

Reklama për Tesla Cybertruck që tregon karikimin dydrejtimësh përfshin një paraqitje të shkurtër nga Nothing Phone.

Një video e fundit promovuese për Tesla Cybertruck, e shpërndarë në X (dikur Twitter), ka tërhequr vëmendjen në komunitetin e smartfonëve. Tesla shfaqi veçoritë inovative të Cybertruck, duke përfshirë sistemin e tij të karikimit me dy drejtime dhe prizat në bord 120V dhe 240V. Reklama, një version i zgjeruar nga ngjarja debutuese e Cybertruck, demonstroi aftësinë e automjetit për të fuqizuar shtëpitë dhe makinat e tjera elektrike, si dhe aplikacione të ndryshme si veglat e ndërtimit dhe pajisjet DJ.

Ajo që tërhoqi interesin e audiencës në internet ishte smartphone jokonvencional i paraqitur në video. Në vend të modeleve kryesore si Apple iPhone ose Samsung Galaxy Fold, Tesla zgjodhi një telefon të stolisur me glifë LED të ndezur në pjesën e pasme. Përdoruesit e mediave sociale spekuluan se ky ishte "smartphone alternativ" i përfolur i Elon Musk. Megjithatë, një vështrim më i afërt zbuloi se ai ishte Nothing Phone (1), i krijuar nga Nothing Technology Limited me bazë në Londër, i themeluar nga Carl Pei, bashkëthemelues i OnePlus.

Pavarësisht Nothing Phone (1) jo duke qenë i disponueshëm gjerësisht në Shtetet e Bashkuara, shfaqja e tij në reklamën Cybertruck tërhoqi vlerësimin nga Carl Pei, i cili shprehu mirënjohje për Elon Musk. Zgjedhja jokonvencionale e një telefoni inteligjent përputhet me natyrën avangarde të Cybertruck, duke theksuar prirjen e Teslës drejt pajisjeve jo të zakonshme.

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.