Owners in Finland secure new record for the largest Tesla light show

Pronarët në Finlandë sigurojnë rekord të ri për shfaqjen më të madhe të dritës Tesla

Pronarët pjesëmarrës në Finlandë orkestruan një ekran të gjerë të sinkronizuar të dritës, duke vendosur një rekord të ri për shfaqjen më të madhe të dritës Tesla këtë javë.

Gjatë fundjavës, IMettomaki nga Helsinki, Finlandë, postoi video që kapnin atë që duket të jetë momenti novator për shfaqjen më të madhe të dritës Tesla. Ekrani shfaqi një montim mbresëlënës prej mbi 687 makinash, pothuajse trefishuar rekordin e mëparshëm, sipas postimit. Pamjet shfaqin grupin e gjerë të Teslas që pulson në sinkronizim të saktë me ritmin e një kënge.

Ngjarja shfaqi këngën "Sandstorm" nga artisti finlandez Darude, dhe shkalla masive e shfaqjes së dritës Tesla shfaqet në çiftin e videove, të cilat janë marrë nga toka.

New record for largest Tesla light show clinched by owners in Finland

Artikulli i Zachary Visconti nga 18 nëntori 2023, theksoi arritjen novatore të pronarëve që morën pjesë në një spektakël masiv të sinkronizuar me dritë në Finlandë, duke vendosur një rekord të ri për shfaqjen më të madhe të dritës Tesla deri më sot.

Mbi 687 Tesla makinat u grumbulluan në Helsinki, Finlandë, siç u kapën në videot e shpërndara nga IMettomaki, duke treguar një hap të konsiderueshëm përtej rekordit të mëparshëm. Pamjet shfaqnin flotën e Teslas duke pulsuar në sinkron, koreografi me ritmet e këngës "Sandstorm" nga artisti finlandez Darude.

Shkalla e kësaj ngjarje ishte e dukshme në videot e filmuara në vend, duke përshkruar një magjepsës shfaqja e dritave të koordinuara. Fenerët dhe dritat e pasme të automjeteve krijuan aura të gjera, ndonjëherë me nuanca të kuqe, rreth hapësirës së jashtme. Veçanërisht, momentet e shkurtra të errësirës theksuan shkëlqimin kur të gjitha automjetet fiknin njëkohësisht dritat e tyre.

Kjo arritje vjen pas një ngjarje të shtatorit ku afërsisht 255 Tesla të sinkronizuara me një remix të "Can't Stop" nga The Red Hot Chili Specat. Para kësaj, në korrik, pronarët e Kalifornisë Tesla organizuan një shfaqje ndriçimi me temë Cybertruck pasi kompania zgjeroi funksionin e koordinuar të ndriçimit në të gjitha automjetet e saj vitin e kaluar.

Para shfaqjes së jashtëzakonshme gjermane të dritës Tesla, një San Luis Obispo Ngjarja në Kaliforni mbajti rekordin e supozuar, duke shfaqur 170 automjete Tesla dhe duke tërhequr mbi 2,300 pjesëmarrës.

I prezantuar fillimisht me Modelin X, Tesla zgjeroi funksionin e shfaqjes së dritave në të gjithë linjën e saj të automjeteve në lëshimin e Përditësimit të Pushimeve të vitit të kaluar.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.