Unplugged Performance introduces new off-road enhancements for the Tesla Cybertruck.

Unplugged Performance prezanton përmirësime të reja jashtë rrugës për Tesla Cybertruck.

Unplugged Performance ka prezantuar një seri aksesorësh jashtë rrugës të përshtatura posaçërisht për Tesla Cybertruck, duke u dhënë pronarëve të hershëm mundësinë për të ngritur udhëtimin e tyre me përmirësime shtesë në treg. Kjo gamë, e quajtur Up Invincible, ofron një sërë modifikimesh që synojnë të përmirësojnë aftësitë e kamionit jashtë rrugës.

Ndër ofertat janë një komplet ngritjeje 2,5 inç me çmim 9,995 dollarë, ndarës të rrotave në 30- ose 50- madhësi milimetrash për 155 dollarë për një palë, dhe lidhjet fundore me shkëputje të shpejtë për shufrat e lëkundjes me 595 dollarë. Për ata që kërkojnë frenim të përmirësuar, ka rotorë me performancë të lartë me 2,390 dollarë dhe jastëkë frenash me performancë të lartë me 790 dollarë.

Përtej këtyre, ka një përzgjedhje të shtesave të forta si një parakolp i përparmë, shufër demi, gurë rrëshqitës, një parakolp i pasëm i përforcuar me një lidhës të integruar dhe harku i rrotave me fibër karboni. Për të plotësuar këto përmirësime, Unplugged Performance ofron dy modele të rrotave të rruazës së farkëtuar, UP-03 dhe CYBRHEX, të cilat mund të blihen veçmas ose të kombinohen me goma të forta.

Koleksioni Up Invincible përfshin gjithashtu elemente praktike si panelet MOLLE në anët e kamionit, një sistem magazinimi me shtrat rrëshqitës, një raft i fortë çatie dhe madje edhe një montim për ruterin Starlink në kutinë e ngarkesave.

Ndërsa këto shtesa ofrojnë shkathtësi, është e pasigurt se si mund të ndikojnë në rrezen e lëvizjes së Cybertruck , duke marrë parasysh peshën e tyre të shtuar dhe ndryshimet e mundshme aerodinamike.

Sasi të kufizuara të produkteve të përzgjedhura do të dërgohen në dhjetor 2023, me gamën e plotë të disponueshme në fillim të vitit 2024. Unplugged Performance është kompania e parë pas tregtimit që zbulon përmirësime të tilla për Cybertruck, por konkurrenca në këtë hapësirë ​​ka të ngjarë të shfaqet së shpejti.--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga AutoWeek.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.