A fresh Tesla Model 3 Performance model has been spotted in Florida ahead of its official launch.

Një model i ri Tesla Model 3 Performance është parë në Florida përpara nisjes së tij zyrtare.

Një automjet i ri Tesla Model 3 Performance është parë në Florida, duke u shfaqur përpara nisjes së planifikuar më vonë këtë vit.

Në janar, Martin Viecha, Shefi i Marrëdhënieve me Investitorët e Tesla, konfirmoi zhvillimin e një të re Varianti i Performancës së Modelit 3.

Pas këtij njoftimi, ndërtimet e hershme të automjeteve kanë zbuluar veçori të reja, të tilla si sediljet me kovë, një vizë me fibër karboni dhe potencialisht një modalitet qesharak i treguar nga distinktivët. Dokumentacioni sugjeron që Tesla synon të përmirësojë specifikimet e performancës së Modelit të ri 3, me një rritje të konsiderueshme në kuaj-fuqi krahasuar me versionet e mëparshme.

Shikimet e fundit të automjetit në shumë raste tregojnë se Tesla po kryen testime publike edhe një herë . Dizajni i rishikuar i parakolpit të përparmë, që përmban hapjet e marrjes së ajrit, konfirmon klasifikimin e tij si një konfigurim i performancës së Modelit 3.

Imazhet e mëparshme të Performancës Model 3 të përditësuar kanë shfaqur këto elemente të dizajnit. Ka spekulime të konsiderueshme rreth Performancës Model 3, duke pasur parasysh historinë e Tesla për ofrimin e përmirësimeve të rëndësishme në konfigurimet e tjera të automjetit, të tilla si modelet Rear-Wheel-Drive dhe Long Range.

Teslarati pati mundësinë të testonte makinën një njësi muajin e kaluar, e cila shfaqi shumë karakteristika dhe përmirësime të reja në krahasim me përsëritjet e mëparshme, duke përfshirë zhurmën e reduktuar të kabinës, dinamikën e përmirësuar të pezullimit dhe një brendshme më minimaliste.

Megjithatë, Tesla duket se po përpiqet për përmirësime të mëtejshme siç tregohet nga dokumentet e zbuluara në shkurt, duke e pozicionuar modelin e ardhshëm Model 3 Performance si një nga performuesit më të mirë në linjën e Tesla-s.

Parashikuar të debutojë në muajt e ardhshëm, prezantimi i Model 3 Performance pritet të fuqizojë shitjet e Tesla-s sedan i tregut masiv. Vitet e fundit, Modeli Y e ka lënë në hije Model 3 për shkak të kapacitetit të tij më të madh të ruajtjes dhe stilit të gjithanshëm të trupit të kryqëzuar.

Ardhja e një Performance Modeli 3 të ri mund të jetë vetëm ilaçi që Tesla i duhet për të rinovuar interesin për sedani kryesor.

 

 

----------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.