A Fleet of Over 50 Tesla Cybertrucks Sighted at Giga Texas

Një flotë prej mbi 50 kamionësh kibernetikë Tesla u pa në Giga Texas

Rritja e prodhimit të Tesla-s: Më shumë se 50 kamionë kibernetikë u dalluan në Giga Texas

Ndërsa Tesla përshpejton përpjekjet e saj të prodhimit për Cybertruck-in e shumëpritur në Gigafactory në Austin, Teksas, pamjet e fundit ofrojnë një paraqitje bindëse të progresit. Në një video të shpërndarë nga Brad Sloan në YouTube gjatë fundjavës, shikuesit mund të dëshmojnë një pamje të jashtëzakonshme - një flotë prej mbi 50 njësive Cybertruck të rregulluara mjeshtërisht në një pjesë të vetme në Giga Texas.

Ky ekran i gjerë nënkupton një pamje të qetë dhe proces efikas i rritjes, duke treguar përkushtimin e Teslës për të përmbushur kërkesën në rritje për Cybertruck. Pamjet zbulojnë gjithashtu 20 deri në 30 njësi shtesë në një zonë tjetër të caktuar, duke theksuar shkallën e prodhimit në objekt. E përhapur në pjesën e jashtme të Tesla-s dhe në zonën e saj të testimit dhe kalibrimit, videoja kap rreshta të shumtë të kamionëve Cybertrucks, disa në procesin e ngarkimit për dërgesë.

Kjo rritje e konsiderueshme në numrin e kamionëve Cybert në vend, në krahasim me të mëparshmet Pamjet me dron, nënvizojnë përparimin e bërë në rritjen e prodhimit. Ndërsa Tesla vazhdon të përmirësojë proceset e saj të prodhimit, bollëku i Cybertrucks në Giga Texas shërben si një përfaqësim i prekshëm i përkushtimit të kompanisë për të ofruar këtë automjet elektrik novator për klientët e etur.

Prodhimi Cybertruck i Tesla-s në Giga Texas duket se po fiton vrull

Ndërsa numrat e saktë të prodhimit mbeten të pakapshme për shkak të kornizës kohore të kufizuar të mbuluar nga videot me dron, pamjet e fundit nga Giga Texas sugjerojnë një rritje të dukshme në prodhimin e Cybertruck. Me mbi 50 njësi Cybertruck të dukshme në pamjet më të fundit të dronit, kjo tregon përparimin e Teslës drejt arritjes së vëllimeve më të larta të prodhimit në Gigafactory Austin.

Megjithëse është sfiduese të përcaktosh shkallën e saktë të prodhimit nga këto video, rritja e vazhdueshme në numri i Cybertrucks në vend nënkupton që Tesla gradualisht po i afrohet prodhimit në shkallë të plotë. Vlen të përmendet se fabrika filloi prodhimin e njësive të prodhimit disa muaj më parë dhe pritet një afat kohor 12-18 muajsh për arritjen e prodhimit volum.

Videoja jo vetëm që thekson bollëkun e Cybertrucks, por gjithashtu ofron një paraqitje të shkurtër të aktivitete të tjera të rëndësishme në objektin Giga Texas. Shumë derdhje automjetesh u vunë re vetëm jashtë uzinës, duke nënvizuar proceset komplekse të prodhimit që po zhvillohen. Për më tepër, projektet e ndërtimit në vazhdim, duke përfshirë zgjerimin e një stacioni Supercharger me 64 stalla, nënkuptojnë përpjekjet e vazhdueshme të Tesla për të përmirësuar infrastrukturën dhe për të akomoduar kërkesat në rritje të prodhimit dhe shpërndarjes.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.