Tesla Model 3 Highland RHD showcased in Hong Kong

Tesla Model 3 Highland RHD u shfaq në Hong Kong

Tesla Model 3 Highland, me një konfigurim me timonin e djathtë (RHD), bëri debutimin e tij në Hong Kong. Ky zbulim u bë në muzeun Giga të sapo inauguruar në Hong Kong SAR, duke shfaqur Modelin 3 të përditësuar.

Në tregun e Hong Kongut, Tesla ofron versionin me rreze të gjatë AWD me dy motorë të Model 3 Highland, duke filluar në 328,300 dollarë HK. Aktualisht, Tesla parashikon dorëzimin e Model 3 Highland në tremujorin e katërt të 2023.

Experience upgraded Model 3 and explore the newly unveiled Giga Museum🚗🏭

Një anëtar i Tesla Owners UK vizitoi Tesla Model 3 Highland RHD në Muzeun Giga të Hong Kongut. Anëtari pret dorëzimin e tyre RHD Model 3 Highland deri në fund të dhjetorit. Fotografitë e rifreskimit të Model 3 RHD në Muzeun Giga tregojnë punën e pacenuar të Teslës në ndërtimin e automjetit.

Shfaqja e RHD Model 3 në Muzeun Giga të Tesla-s ngacmon dërgesat e ardhshme për vendet me timonin e djathtë, duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar, Zelandën e Re dhe Australinë.

Model 3 Highland është i disponueshëm për porosi në Zelandën e Re dhe Australi. Tesla ofron variante Model 3 RWD dhe Dual-Motor AWD Long Range në të dy vendet. Deri në momentin e shkrimit, Tesla nuk ofron rifreskim Model 3 në Mbretërinë e Bashkuar.

Prania e Teslës në Hong Kong është rritur në mënyrë të qëndrueshme gjatë viteve. Kohët e fundit, Superchargers V4 u instaluan në ishullin Hong Kong. Ata ishin superngarkuesit e parë V4 në Azi.

One of our members went to see the new RHD Model 3 in Hong Kong today, they have delivery from end of December. Here are his photos (multiple posts).

 

---------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Reuters.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.