California park supervisor proposes providing guidance to Tesla Cybertruck drivers following a mishandled off-road venture.

Mbikëqyrësi i parkut në Kaliforni propozon dhënien e udhëzimeve për drejtuesit e Tesla Cybertruck pas një sipërmarrjeje të keqtrajtuar jashtë rrugës.

Pas videos së shpërndarë gjerësisht të një Tesla Cybertruck që përpiqet të ngjitet në një kodër jashtë rrugës me dëborë në Pyllin Kombëtar Stanislaus të Kalifornisë, ekipi i Shërbimit Pyjor zgjodhi të përdorë incidentin në favor të tyre. Në një deklaratë të mprehtë për shtyp që nënvizon natyrën dalluese të automjetit inox të Tesla-s, Shërbimi Pyjor bëri një ftesë për të bashkëpunuar me Tesla-n në një iniciativë edukative në lidhje me përdorimin e automjeteve jashtë rrugës në tokat publike. Benjamin Cossel, një zëdhënës i Stanislaus National Forest, konfirmoi kontaktimin me emailin e shtypit të Tesla-s, por nuk ka marrë ende një përgjigje, duke vënë në dukje shpërbërjen e departamentit të marrëdhënieve publike të kompanisë nga CEO i Tesla, Elon Musk në vitin 2020.

Pamjet kapën Cybertruck, duke mbajtur një pemë të vetme Krishtlindjesh, duke u përballur me tërheqjen në pjerrësinë me dëborë ndërsa një kamion Ford ndihmoi me durim në tërheqjen e makinës futuriste përpjetë. Pavarësisht se marketingu i Tesla-s e promovon automjetin si "të fortë dhe mjaftueshëm të fortë për çdo terren" dhe "të projektuar për të gjitha mjediset", videoja virale portretizoi një skenar të kundërt.

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Forumi Rivian.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.