Let the jesting commence as a Tesla Cybertruck finds itself ensnared amidst the California woodland.

Le të fillojë shakaja pasi një Tesla Cybertruck e gjen veten në grackën mes pyjeve të Kalifornisë.

Pas një videoje virale që tregonte një Tesla Cybertruck duke rrëshqitur në një shpat me dëborë ndërsa ishte stolisur me një pemë festive të Krishtlindjes, Shërbimi Pyjor i SHBA-së perceptoi një mundësi për të dhënë njohuri thelbësore.

Duke përfituar nga zhurma e internetit, agjencia synonte të edukonte masat për praktikat e përgjegjshme të automjeteve jashtë rrugës në tokat publike.

Në një lëvizje të përshkruar si "të mprehtë" nga zëdhënësi i Shërbimit Pyjor Benjamin Cossel, Pylli Kombëtar Stanislaus bëri një propozim përmes një njoftimi për shtyp, duke sugjeruar një bashkëpunim me Tesla-n për të nisur një fushatë edukative që fokusohet në përdorimin e duhur të automjeteve jashtë rrugës në domenet publike.

Mbikëqyrësi Jason Kuiken shprehu entuziazëm, duke thënë: "Ne jemi gjithmonë të ngazëllyer për të eksploruar tokat tona publike. Megjithatë, ekziston nevoja për të edukuar përdoruesit rreth Hartave tona të Përdorimit të Automjeteve."

Megjithëse Tesla nuk është përgjigjur ende, oferta e Shërbimit Pyjor pason një incident ku një Cybertruck, me një pemë të Krishtlindjes ende të vendosur në çatinë e tij, humbi tërheqje dhe zbriti poshtë një argjinature brenda zonës së njohur të automjeteve jashtë autostradës së distriktit Calaveras Ranger. Më pas, Cybertruck kërkoi shpëtim nga një kamion Ford, sipas zyrtarëve.

"Ne besojmë se me njohuri më të mira të terreneve tona të hartuara, respektimin e parimeve Leave No Trace dhe gatishmërinë e përgjithshme, ky incident mund të mos ishte vetëm u shmang, por shërbeu gjithashtu si një përvojë jetike e të mësuarit për shumë entuziastë të rinj jashtë rrugës, "përmendën zyrtarët në publikim.

Ndërsa Cybertrucks e parë dolën në rrugë së fundi pas pengesave të prodhimit dhe hetimeve të dizajnit, Elon Musk, Tesla CEO, e shpalli atë si "automjetin më të veçantë në rrugë", duke nënvizuar drejtimin e tij të ngjashëm me makinën sportive, kapacitetin e tërheqjes prej 11,000 paund dhe një distancë prej 340 miljesh.

Me fjalët e Musk, "Më në fund , e ardhmja do t'i ngjajë të ardhmes.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Los Angeles Times.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.