Tesla Cybertruck set for China Tour

Tesla Cybertruck është vendosur për turneun në Kinë

Tesla po përgatitet për të shfaqur kamioncinalin e saj tërësisht elektrik të dizajnuar në mënyrë të diskutueshme, Cybertruck, në ekspozita të ndryshme në të gjithë Kinën. Pavarësisht turneut të ekranit të planifikuar për më vonë këtë vit, CEO i Tesla, Elon Musk shprehu dyshime për potencialin e Cybertruck për shitje në Kinë. Në një deklaratë të fundit, Musk sugjeroi se sfidat rregullatore mund ta bëjnë të vështirë për Cybertruck marrjen e miratimit për të qenë "i ligjshëm në rrugë" në Kinë. Si një alternativë, ai la të kuptohet se kompania mund të konsiderojë njësitë e transportit në Kinë vetëm për qëllime ekspozimi, duke i lënë të pasigurta perspektivat aktuale të shitjeve. Individët e interesuar në Kinë kanë kohë deri më 31 mars për të paraqitur qytetet e tyre të preferuara për turneun e ekranit Cybertruck.

Madhësia e frikshme e Cybertruck paraqet sfida për qëndrueshmërinë e tij në rajone jashtë Amerikës së Veriut. Në Evropë, ku rrugët e ngushta janë mbizotëruese dhe kamionët e automjeteve janë relativisht të pazakonta, përshtatja e Cybertruck në treg mund të jetë sfiduese. Çështja mund të lidhet ose me madhësinë e tij ose me pajtueshmërinë me rregulloret e sigurisë.

Ndërsa ekziston mundësia që Tesla të zhvillojë një version më të vogël të Cybertruck që përputhet me ligjet ndërkombëtare, nuk ka pasur indikacione ose sugjerime nga kompania ose Elon Musk në lidhje me një lëvizje të tillë.

Fokusi i menjëhershëm i Tesla-s është në rritjen e prodhimit Cybertruck në Shtetet e Bashkuara, duke adresuar një numër të konsiderueshëm porosish. Kompania përballet me detyrën për të shkurtuar listën ekzistuese të pritjes, me Musk duke zbuluar mbi një milion porosi për Cybertruck. Për të përmbushur kërkesën dhe për të përmbushur porositë, Tesla duhet t'i japë përparësi efikasitetit të prodhimit përpara se të mendojë për zgjerimin në tregje të tjera. Klientët që kanë vendosur depozita qysh në vitin 2019 mund të përballen me një periudhë pritjeje deri në dy vjet përpara se të marrin Cybertrucks e tyre, duke theksuar nevojën për rritjen e prodhimit.

 

---------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.