This month, Tesla is providing a promotion where trade-in vehicles come with a complimentary 5,000 miles of free Supercharging.

Këtë muaj, Tesla po ofron një promovim ku automjetet e tregtisë vijnë me një supermbushje falas për 5000 milje.

Me mbylljen e tremujorit, Tesla ka prezantuar stimujt e saj më të fundit për blerësit e mundshëm, duke ofruar 5000 milje Supercharging falas në transaksione specifike. Kjo pason prezantimin e fundit të një zbritjeje të përkohshme prej 1000 dollarësh në porositë e Model Y dhe promovime të tjera muajin e kaluar. Oferta e re e Tesla-s shtrihet për pronarët amerikanë dhe kanadezë të Tesla-s që tregtojnë automjetet e tyre dhe marrin dorëzimin deri më 31 mars 2024. Kjo marrëveshje u jep atyre 5000 milje falas Supercharging (ekuivalente me 8000 km në Kanada), siç detajohet në faqen e internetit të tregtisë së Tesla-s .

Është e rëndësishme të theksohet se kjo nxitje nuk zbatohet për automjetet e përdorura, kamionët kibernetikë, porositë e biznesit, kthimet me qira ose automjetet e përdorura për qëllime komerciale. Sidoqoftë, është i zbatueshëm për automjetet Model 3, Model Y, Model S ose Model X të Tesla-s. Tesla thekson se dorëzimi deri më 31 mars nuk është i garantuar dhe miljet e Supercharging do të skadojnë dy vjet pas dorëzimit të automjetit.

Për të marrë pjesë në këtë ofertë, blerësit e interesuar duhet të vizitojnë faqen e tregtisë së Tesla-s, hyjnë në numri i identifikimit të automjetit (VIN) për të konfirmuar përshtatshmërinë për tregtimin. Njoftimi i Tesla-s për këtë ofertë mund të gjendet në faqen e saj të tregtisë.

Ndërsa çmimi promocional për Modelin Y të Tesla-s përfundoi së fundmi, kompania është ende duke ofruar transferime të beta-së së plotë me vetëdrejtim (FSD) dhe falas përfitime të plota për gjithë jetën deri në fund të këtij muaji. Tesla ka një histori të prezantimit të stimujve të tillë drejt fundit të tremujorëve ose viteve për të stimuluar dërgesat shtesë. Në nëntor të vitit të kaluar, një ofertë e ngjashme prej gjashtë muajsh Supercharging falas u lançua për blerjet e Model 3 dhe Model Y, megjithëse nuk ishte ekskluzive për tregtimin. Vitin e kaluar, Tesla ofroi gjithashtu përkohësisht një transferim beta të FSD për klientët që morën dorëzimin rreth fundit të shtatorit.

Në një zhvillim të fundit, Tesla njoftoi përhapjen e përshpejtuar të përafërsisht një stallë Supercharger çdo orë, duke parashikuar hapjen e këto stacione në markat e tjera këtë muaj. Ford u bë marka e parë jo-Tesla që aksesoi Tesla Superchargers të enjten, me Rivian, General Motors (GM), Polestar dhe Volvo që do të ndjekin shembullin në javët e ardhshme.

 

 

-------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.