The Tesla Cybertruck Parts Catalog offers sneak peeks into component prices, highlights significant features, and hints at hidden surprises and secret details.

Katalogu i pjesëve të Tesla Cybertruck ofron një vështrim të fshehtë në çmimet e komponentëve, nxjerr në pah veçori të rëndësishme dhe sugjeron surpriza të fshehura dhe detaje sekrete.

Katalogu i përditësuar i pjesëve Tesla tani përmban Cybertruck-un e sapo zbuluar, duke dhënë një vështrim të thellë në dizajnin dhe çmimin e komponentëve kryesorë për këtë kamionçinë tërësisht elektrik. Anëtarët e Klubit të Pronarëve të Cybertruck kanë vërejtur çmime çuditërisht të arsyeshme për pjesët kryesore. Për shembull, një vështrim i shkurtër në katalog zbulon se çdo parafango e përparme kushton rreth 550 dollarë - një çmim mjaft modest duke pasur parasysh madhësinë e konsiderueshme të automjetit. Për më tepër, riparimi i një parafango të dëmtuar mund të mos dëmtojë bankën, pasi dizajni pa bojë i Cybertruck mund të ulë potencialisht kostot e punës.

Disa komponentë të Cybertruck paraqesin sfida të shtrenjta riparimi. Merrni, për shembull, xhamin kolosal të xhamit të përparmë, me çmim 1,900 dollarë, në dukje i arsyeshëm më vete. Megjithatë, duke pasur parasysh pajisjet e specializuara që ka të ngjarë të nevojiten për riparimet e xhamit të përparmë të Cybertruck për shkak të madhësisë së saj të madhe, shpenzimi total për një zëvendësim ka të ngjarë të tejkalojë koston fillestare të pjesës prej 1,900 dollarë.

Aktivizuesi i drejtimit të përparmë të Cybertruck, me çmim 3,300 dollarë, shquhet si një komponent tjetër i kushtueshëm. Rishikuesit kanë lavdëruar sistemin steer-by-wire të Cybertruck, megjithatë Katalogu i Pjesëve zbulon një çmim të konsiderueshëm të bashkangjitur kësaj veçorie. Në mënyrë ideale, ky aktivizues i drejtimit rezulton mjaft i qëndrueshëm për të duruar gjithë jetëgjatësinë e automjetit. Në një shënim më të lehtë, vëzhguesit në komunitetin Tesla kanë filluar të ngacmojnë tehun e fshirëses së tepërt të Cybertruck, me çmim 75 dollarë.

 

Përveç zbulimit të çmimeve të komponentëve të Cybertruck, Katalogu i Pjesëve dha sugjerime rreth veçorive të pazbuluara nga prodhuesi i automjeteve elektrike. Veçanërisht, kamera e parakolpit të përparmë me ngrohje të Cybertruck parashikohet të përmirësojë performancën për veçoritë si Autopilot dhe Vetë-Driving i plotë në kushtet e dimrit. Për më tepër, sedilja e mesme e pasme krenohet me një funksion të palosshëm, duke zbuluar një grup unik të kupave të dizajnuara "cyber".

Tesla duket se ka integruar vezët intriguese të Pashkëve në Cybertruck. Veçanërisht, ekzaminimi i paneleve të mbylljes në pjesën e pasme të automjetit zbulon një skicë të veçantë Cybertruck të ngulitur në mënyrë delikate nga Tesla. Ky perlë e fshehur është gati të jetë një zbulim i këndshëm për pronarët e Cybertruck ndërsa eksplorojnë automjetet e tyre.

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

 

 

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.