The Tesla Cybertruck, which was previously overturned, is now available for purchase once more, with a revised price tag of $289,999.

Tesla Cybertruck, i cili më parë ishte përmbysur, tani është i disponueshëm për blerje edhe një herë, me një çmim të rishikuar prej 289,999 dollarë.

Pas shitjes së tij të fundit në ankand për 244,000 dollarë, Tesla Cybertruck është rishfaqur në treg, këtë herë në një përfaqësi në Florida që synon të marrë 289,999 dollarë për automjetin. Porsche South Orlando e bleu Cybertruck përmes një ankandi Manheim për 244,000 dollarë, pavarësisht politikës së Tesla-s për mos-rishitje. Përfaqësia tani ka listuar të njëjtin Cybertruck në faqen e saj të internetit për çmim të ngritur. Automjeti, i identifikuar me VIN-in e tij, përputhet me atë të shitur në ankandin e fundit në Manheim.

Ky Cybertruck i veçantë është varianti me dy motorë, me të gjitha rrotat, dhe si ky model ashtu edhe edicioni Cyberbeast janë në dispozicion në sasi të kufizuara ndërsa Tesla vazhdon të rrisë prodhimin. Deri më tani, nuk ka pasur asnjë përgjigje nga Porsche ose kompania e saj mëmë, Volkswagen, në lidhje me pyetjet në lidhje me rishitjen.

Marrëveshja origjinale e Tesla me blerësit e Cybertruck parashikon që ata të përmbahen nga shitja e automjetit brenda vitit të parë të dorëzimit , me një dënim të mundshëm prej "50,000 dollarësh ose vlera e marrë si kompensim për shitjen ose transferimin, cilado qoftë më e madhe." Pavarësisht kësaj marrëveshjeje, Cybertruck në fjalë ka pësuar transaksione të shumta që nga dorëzimi i tij fillestar dhe mbetet e paqartë se si Tesla mund ta zbatojë këtë rregull. Ndërsa prodhuesi i automjeteve rezervon të drejtën të refuzojë shitjet e ardhshme për shkelësit, mund të ketë masa të tjera që Tesla mund të marrë për të respektuar kushtet e specifikuara.

Tesla Cybertruck është aktualisht në furnizim të kufizuar, me mbajtës të shumtë të rezervimeve që presin me padurim dërgesat e tyre. Prodhimi i Cybertruck zhvillohet në Gigafactory Tesla në Austin, Teksas dhe kompania ka ofruar një afat kohor të vlerësuar prej 12 deri në 18 muaj nga fillimi i dërgesave fillestare për të arritur prodhimin në shkallë të plotë.

Megjithë vazhdimin Faza e rritjes, disa pronarë të përzgjedhur kanë marrë tashmë dorëzimin e njësive të tyre Cybertruck në muajt e fundit pas ngjarjes së dorëzimit në fund të nëntorit. Për më tepër, mbajtësit e rezervimeve që kanë grumbulluar kredi të mjaftueshme referimi kanë mundësinë të përshpejtojnë afatet kohore të dorëzimit dhe të sigurojnë më shpejt Cybertrucks e tyre.

 

-------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

 

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.