Tesla Cybertruck Engineer Responds to Concerns About Rust in Inclement Weather

Inxhinieri i Tesla Cybertruck i përgjigjet shqetësimeve rreth ndryshkut në mot të keq

Inxhinieri i Cybertruck adreson shqetësimet e njollave të ndryshkut, duke sqaruar trupin prej çeliku inox

Wes Morrill, një inxhinier Cybertruck, i është përgjigjur pretendimeve për ndryshk në kamionçinë elektrike të Teslës. Disa pronarë të rinj të Cybertruck kohët e fundit shprehën shqetësime në mediat sociale për ato që dukej të ishin pika ndryshku në automjetet e tyre. Një pronar madje raportoi se ishte paralajmëruar për ndryshk të mundshëm kur kamioni u dorëzua.

Morrill e trajtoi këtë çështje në X, duke shpjeguar se pikat e ngjashme me ndryshkun nuk janë pjesë e trupit prej çeliku të pandryshkshëm të Cybertruck. Ai sqaroi se vetë çeliku inox nuk po ndryshket dhe i përshkroi njollat ​​si madhësia e një "kokë gjilpëre". Sipas Morrill, këto njolla janë ndotje sipërfaqësore nga hekuri i lirë që reagon me çelik inox dhe ato mund të pastrohen lehtësisht.

Në një video në YouTube për këtë çështje, Justin Demaree, mikpritësi i Bearded Tesla Guy, sugjeroi që njollat ​​e vogla portokalli ka të ngjarë të jenë "pluhur ndryshku" ose grimca që mund të jenë mbledhur gjatë transportit, potencialisht nga ndërveprimet metal-me-metal në shinat e trenit ose fazat përfundimtare të lustrimit në fabrikën e automobilave.

Elon Musk, CEO i Tesla , dukej se konfirmoi shpjegimin e Morrill duke iu përgjigjur me "Po" postimit që adresonte shqetësimet e ndryshkut. Sqarimi i Morrill dhe njohja e Musk synojnë të largojnë frikën rreth qëndrueshmërisë së Cybertruck dhe të sigurojnë pronarët se pikat e raportuara nuk janë tregues të ndryshkjes brenda trupit të çelikut inox.

 

------Artikulli i shkëputur nga BUSINESS  INSIDER.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.