Tesla's Enhanced Mobile App Integration for Wall Connector: A New Era of Home Charging Control

Integrimi i përmirësuar i aplikacionit celular të Tesla për lidhësin e murit: Një epokë e re e kontrollit të karikimit të shtëpisë

Tesla po përgatitet të prezantojë një përmirësim emocionues në aplikacionin e saj celular, një që premton të revolucionarizojë menaxhimin e pajisjeve të karikimit të shtëpisë së saj Wall Connector. Ky përditësim domethënës do t'i fuqizojë përdoruesit me aftësinë për të përdorur aplikacionin e tyre Tesla si një qendër komandimi për kontrollin e veçorive të ndryshme të Lidhësit të Murit, duke përfshirë oraret e karikimit dhe aksesin në të dhëna të vlefshme rreth produkteve të tjera të energjisë në shtëpi.

Nëse vizitoni faqen e internetit të Tesla , do të vini re një faqe interneti të dedikuar për Tesla App for Wall Connector. Kjo faqe shërben si një udhëzues përdoruesi, duke ofruar udhëzime hap pas hapi se si të krijoni një lidhje me lidhësin e murit. Për më tepër, ai ofron një vështrim të fshehtë në grupin e veçorive të aksesueshme përmes aplikacionit celular (nëpërmjet electrek). Veçanërisht, lidhësit e murit të gjeneratës së tretë të Tesla-s janë të pajisur me lidhje Wi-Fi, një veçori që, deri më tani, është lidhur kryesisht me Karikimin e Destinacionit dhe jo me karikimin e shtëpisë.

Megjithatë, vlen të përmendet se ndërsa faqja është e dukshme në faqen e internetit të Tesla-s, disa përdorues mund të mos kenë ende akses në cilësimet e Wall Connector brenda aplikacionit Tesla në kohën e këtij shkrimi. Komentet sugjerojnë se ky funksionalitet i përditësuar mund të jetë i aksesueshëm vetëm në tregje specifike ose mund të mos jetë ende i disponueshëm në pajisjet Android. Megjithatë, disa përdorues në SHBA dhe Kanada kanë raportuar integrim të suksesshëm dhe mund të jetë vetëm çështje kohe përpara se ai të bëhet i disponueshëm universal në tregjet kryesore.

Faqja ofron gjithashtu një udhëzues konciz se si të regjistrohet një Wall Connector, duke këshilluar përdoruesit që ta mbajnë aplikacionin të hapur gjatë procesit, i cili mund të zgjasë deri në pesë minuta. Këtu janë udhëzimet e regjistrimit të Tesla-s:

Prekni ikonën e fotografisë suaj të profilit në këndin e sipërm djathtas të aplikacionit për të hapur menynë e profilit.
Prekni 'Shto Produkt' dhe më pas zgjidhni 'Lidhës muri'. t1> Ndiqni hapat brenda aplikacionit për të skanuar kodin QR të lidhësit të murit nga Udhëzuesi juaj i Fillimit të Shpejtë. Për të vazhduar, do t'ju duhet të pranoni një kërkesë për t'u bashkuar me rrjetin Wi-Fi të Wall Connector.
Nëse e keni vendosur gabim Udhëzuesin e nisjes së shpejtë për t'u lidhur me lidhësin e murit, mund të krijoni një kërkesë për mbështetje nga opsioni Kontaktoni me mbështetjen në aplikacionin Tesla.
Lidhni lidhësin tuaj të murit me rrjetin tuaj Wi-Fi të shtëpisë dhe ndiqni hapat e mbetur brenda aplikacionit për të përfunduar regjistrimin. Kjo do t'ju japë akses në statusin e karikimit në kohë reale dhe do të sigurojë që të merrni përditësimet më të fundit të softuerit.

Pasi të lidhet me sukses me Wi-Fi në shtëpi, lidhësi juaj i murit do të integrohet pa probleme në aplikacionin Tesla, duke ju ofruar një një mori përfitimesh dhe funksionesh.

Faqja vazhdon të shtjellojë tre përparësitë kryesore të përdorimit të aplikacionit celular në lidhje me lidhësin e murit:

Orari i karikimit: Përdoruesit mund të konfigurojnë lehtësisht një tarifim planifikoni për të optimizuar rutinat e tyre të karikimit.
Historia e Karikimit: Qasuni me lehtësi në historikun tuaj të karikimit, duke mbajtur gjurmët e konsumit tuaj të energjisë.
Ekosistemi i Energjisë Tesla: Përfitoni njohuri për të gjithë ekosistemin e energjisë Tesla brenda shtëpisë tuaj.

Veçanërisht, Tesla thekson se aplikacioni Tesla mund të përdoret për të menaxhuar një lidhës muri, pavarësisht nëse zotëroni një automjet Tesla ose një automjet elektrik jo-Tesla (EV). Në fakt, Tesla kohët e fundit prezantoi një opsion të përditësuar të lidhësit universal të murit, të pajisur me një prizë të integruar J1772, që u shërben makinave EV nga prodhues të ndryshëm automjetesh.

Për ata që janë të interesuar në lidhësin e murit, Tesla ofron dy opsione: lidhësin standard të murit me çmim 475 dollarë dhe lidhësin universal të murit, i disponueshëm për 595 dollarë. Ju mund të eksploroni detaje të mëtejshme në faqen e plotë të internetit të Tesla-s kushtuar integrimit të aplikacionit celular Wall Connector

Përditësuar: Vlen të përmendet se integrimi i aplikacionit celular është tashmë i disponueshëm për të paktën disa përdorues në SHBA dhe Kanada, duke shënuar një hap emocionues përpara në angazhimin e Tesla për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

 

-------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Electrek.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.