Tesla's upcoming innovations promise to be truly remarkable, encompassing these two exciting advancements.

Inovacionet e ardhshme të Teslës premtojnë të jenë vërtet të jashtëzakonshme, duke përfshirë këto dy përparime emocionuese.

Elon Musk la të kuptohet për disa "zhvillime emocionuese në horizont, si këtë muaj ashtu edhe muajin tjetër" pa dhënë detaje specifike. Megjithatë, duke pasur parasysh diskutimet e fundit mbi përmirësimet e mundshme brenda ekosistemit Tesla, ka dy veçori të spikatura që duhet të jenë në fokus për përditësimet e ardhshme: Fshirëset automatike dhe Fshirëset inteligjente.

Fshirëset automatike kanë qenë një temë debati midis Teslës pronarët për shkak të performancës së tyre jokonsistente. Megjithë premtimet për përmirësim dhe Elon Musk që pranoi veçoritë e tyre në vitin 2023, rregullimet aktuale ende nuk janë materializuar. Shumë pronarë kanë shprehur zhgënjim për funksionalitetin e tyre, duke i bërë ata një kandidat kryesor për vëmendje të menjëhershme.
Në mënyrë të ngjashme, Smart Summon, një veçori që lejon përdoruesit të thërrasin në distancë automjetet e tyre Tesla, është përballur gjithashtu me kritika për besueshmërinë dhe performancën e tij. Ndërsa Musk përmendi rregullimet e parashikuara si për Fshirës automatikë ashtu edhe për "Smart Summon" në 2023, përmirësimet e premtuara ende nuk janë zbatuar plotësisht.

Duke pasur parasysh reklamat e fundit të Musk për "gjëra vërtet të lezetshme" në pritje, është e besueshme që përmirësimet në këto veçori, të tilla si saktësia dhe funksionaliteti i përmirësuar, mund të jenë pjesë e përditësimeve të ardhshme të Tesla-s. Megjithatë, është e rëndësishme të pranohet se afatet kohore të Teslës, si dhe parashikimet e Musk, mund të mos përputhen gjithmonë saktësisht me realitetin.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.