California Governor Highlights Mutual Benefits of Tesla Giga Shanghai Model in Factory Visit

Guvernatori i Kalifornisë nënvizon përfitimet e ndërsjella të modelit Tesla Giga Shanghai në vizitën e fabrikës

Guvernatori i Kalifornisë Gavin Newsom vlerësoi modelin e bashkëpunimit midis Kinës dhe SHBA-së, duke theksuar ndikimin pozitiv të sipërmarrjes Giga Shanghai të Tesla-s. Gjatë vizitës së tij në objektin e Shangait, Newsom jo vetëm përgëzoi efikasitetin operacional të fabrikave Tesla, por gjithashtu testoi personalisht Modelin 3 të përditësuar, të prodhuar ekskluzivisht në Giga Shanghai. Ai vuri në dukje se ky model i suksesshëm ka sjellë përfitime për të dy kombet.

Newsom theksoi bashkëpunimin e pandërprerë 24/7, ku inxhinierët në Shangai punojnë në modele të reja gjatë ditës dhe e transferojnë përparimin e tyre tek homologët e tyre amerikanë në mbrëmje. . Ai e quajti rolin e Giga Shangait në bashkëpunimin Kinë-SHBA si "të demonstrueshëm", duke shfaqur krijimin e vendeve të punës dhe një frymë të sipërmarrjes novatore.

"Përfitimet janë të dukshme, jo vetëm në aspektin e zinxhirëve të furnizimit, por edhe në përparimet teknologjike që përmirësojnë vazhdimisht cilësinë Kjo është e dobishme për të dy kombet, veçanërisht për shtetin e Kalifornisë," shtoi Newsom.

Guvernatori pranoi gjithashtu hapat e Teslës në teknologjinë autonome të drejtimit, duke nënvizuar rolin kryesor të luajtur nga kompania e sapokrijuar. Selia e R&D në Kaliforni, e specializuar në AI dhe teknologjinë e vetëdrejtimit. Kjo seli, e inauguruar nga Newsom dhe Elon Musk në një ngjarje madhështore në shkurt, qëndron si një testament për përkushtimin e Teslës ndaj inovacionit të fundit.

 

-------Ky artik është pjesërisht i shkëputur nga BNN Breaking.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.