Tesla's Summon feature is set to receive significant enhancements, while Autopark is undergoing a rebranding with a new name.

Funksioni Summon i Tesla është vendosur të marrë përmirësime të rëndësishme, ndërsa Autopark po kalon një riemërtim me një emër të ri.

Sipas Elon Musk, funksionalitetet Summon dhe Autopark të Tesla janë gati për përmirësime të rëndësishme muajin e ardhshëm. Përveç përmirësimit të veçorive, Tesla planifikon të riemërojë Autopark me një emër të ri, të quajtur paraprakisht "Banish".

Njoftimi i fundit i Musk për përparimet e ardhshme ka ndezur pritje midis pronarëve dhe entuziastëve të Tesla, duke nxitur spekulime se cilat përmirësime mund të të jetë në dispozicion.

Ndërsa disa përdorues kanë shprehur dëshirën për përmirësime të veçorive si Fshirës automatikë, Tesla ka punuar me zell në përmirësimin e aftësive të saj gjysmë autonome të drejtimit dhe rregullimin e hollësishëm të aspekteve të Autopilotit të Përmirësuar, duke përfshirë Thirrjen dhe Autopark.

Megjithëse Summon, i cili u mundëson pronarëve të thërrasin automjetet e tyre nga distanca, është dëshmuar i dobishëm, ai ka hasur në kufizime. Përmirësimet e ardhshme synojnë të rrisin saktësinë dhe besimin e Summon gjatë lundrimit në parkingje.

Tesla pritet gjithashtu të zbulojë përmirësimet e Autopark në prill, që përkon me prezantimin e veçorisë së riemërtuar, Banish. Emri i çuditshëm sugjeron aftësinë për të parkuar në mënyrë të qetë automjetin pa ndërhyrje manuale, duke nënkuptuar me humor aftësinë për ta bërë makinën të "zhduket" në vendin e saj të parkimit në mënyrë autonome.

Këto përmirësime jo vetëm që premtojnë të lartësojnë përvojën e pronësisë së Teslës, por gjithashtu nënkupton përparimin drejt arritjes së autonomisë më të madhe në automjetet Tesla.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.